Darija Kisić je danas najsrećnija majka na svetu, svi joj čestitaju: Tradicija se nastavlja FOTO

Darija Kisić je danas najsrećnija majka na svetu, svi joj čestitaju: Tradicija se nastavlja FOTO

Autor: | 15/06/2023

0

Ćerka Darije Kisić je vukovac

O privatnom životu Darije Kisić malo toga se zna, jer je ministarka odlučila da strogo razdvoji poslovni i porodični život. Međutim, neretko se na društvenim mrežama pohvali ćerkom Tinom Tepavčević, i posveti joj nekoliko objava na Instagramu kada za to ima povod.

ATA Images

 

Poslednji put smo Tinu videli na profilu gospođe Kisić kada je tinejdžerka proslavila 19. rođendan, a sada je ponosna majka objavila da joj je mezimica završila gimnaziju, i to, ni manje ni više, nego kao vukovac.

Pročitajte: Kad su ušle svi su ih ogovarali - Darija Kisić povela ćerku na prijem, pogledajte samo kako se SREDILA (FOTO)



- Tradicija se nastavlja. Moja sreća, snaga i ponos - napisala je Kisić na svom Instagram profilu uz fotografiju Vukove diplome.

 

 


Šta je sada u planu mlade, zgodne, ali i pametne Tine? Opcija sigurno ima mnogo, da upiše prestižni fakultet u Srbiji ili inostranstvu, ili da krene potpuno drugim putem, i to u svet modelinga.

Lepa Tina modni debi imala je prošle godine, kada je ponela modele iz nove kolekcije Suzane Perić, i odlično se snašla na pisti, tako da joj talenta za manekenku sigurno ne manjka.

 

 

Instagram

 

Doduše, jedno ne isključuje drugo. Tina će sigurno završiti fakultet koji odgovara njenim interesovanjima i ambicijama, a modelingom može da se bavi iz zabave.

Pročitajte: Lepota se konačno vratila na velika vrata - Ćerka Darije Kisić prošetala modnom pistom, manekenski debi o kom se priča

 

Sigurni smo da će biti izuzetno uspešna čime se god bavila, jer ipak, krv nije voda.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još