Gimnaziju je završila kao vukovac, a sada je na red došao fakultet: Evo šta je upisala i gde će studirati ćerka Darije Kisić

Gimnaziju je završila kao vukovac, a sada je na red došao fakultet: Evo šta je upisala i gde će studirati ćerka Darije Kisić

Autor: | 06/07/2023

0

Ćerka Darije Kisić upisala fakultet

Darija Kisić nedavno se pohvalila neverovatnim uspehom svoje ćerke ‒ Tina Tepavčević završila je gimnaziju kao „vukovac“. Ministarka za brigu o porodici i demografiju pokazala je na Instagramu diplomu svoje jedinice i istakla koliko je ponosna na njen uspeh.

Luka Šarac

 
 

Kada je završila gimnaziju, svi su se pitali koji su Tinini sledeći koraci. Javnost je najviše zanimalo koji fakultet će upisati, a mnogi su verovali da će ćerka jedne ministarke školovanje nastaviti u inostranstvu.

Pročitajte: Zaljubljena u modu i putovanja - Ćerka Darije Kisić je nova zvezda Instagrama FOTO

Bilo je i onih koji su sugerisali da će zanosna Tina krenuti potpuno drugim putem i karijeru graditi u svetu modelinga, pošto je već pokazala da i za to ima talenta.

Instagram

 

Nagađanjima je došao kraj jer se ponosna Darija ponovo oglasila na Instagramu kako bi ćerki čestitala upis na fakultet. Krv nije voda, Tina se odlučila za Medicinski fakultet u Beogradu.

Pročitajte: Prvi put u javnosti - Ćerka Darije Kisić zvezda svečanog prijema FOTO

Ministarka Kisić je doktor medicine sa užom specijalizacijom iz epidemiologije, a Tina je svojom odlukom definitivno pokazala da je mamina ćerka.

Instagram

 

Darija je objavila studentsku knjižicu koju je Tina fotografisala posle upisa. Veliki uspeh sigurno će biti adekvatno proslavljen, a onda do oktobra imaju vremena da se pripreme na nove okolnosti u kojima će se naći.

Naime, gospođa Kisić je u januaru izabrana za redovnog profesora Medicinskog fakulteta, tako da će ćerku viđati i na poslu.

Luka Šarac

 
 

Darija Kisić ljubav prema medicini nasledila je od svoje majke koja je pedijatar. Kada su se nedavno zajedno pojavile u Dečjem kulturnom centru na panel-diskusiji „Svi snovi su jednako važni“, održanoj povodom „Svetskog dana deteta“, u prvom trenutku učinilo nam se da je lepa gospođa u belom mantilu ministarkina sestra jer toliko mladoliko izgleda da joj ne biste dali više od pedeset godina.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još