Mama Nataše Bekvalac napravila presedan, pojavila se na javnom događaju i ukrala šou ćerkama (foto)

Mama Nataše Bekvalac napravila presedan, pojavila se na javnom događaju i ukrala šou ćerkama (foto)

Autor: | 05/10/2021

0

Majka Nataše Bekvalac bila je savršeno stilizovana

Iz ateljea Kristine Bekvalac stiže jedna nadahnuta i kreativna priča za male heroje. Novosadska stilistkinja i dizajnerka udružila je snage za brendom dečje garderobe i osmislila kolekciju za odvažnu decu koja žele da ispune svoj san i postanu superheroji i superheroine na jedan dan. Među malim promoterima primetićete i neka poznata lica: u glavnim ulogama su Kristinina ćerka Petra i sin Noa, kao i Hana i Katja, klinceze njene sestre, pop zvezde i omiljene klijentkinje Nataše Bekvalac.

Kristina je juče i zvanično predstavila svoju novu modnu zbirku. Kako Nataša nije uspela da stigne jer je imala sudar, ali pravi - lakšu saobraćajku, zvezda događaja upriličenog u Beogradu bila je njihova mama.

Pročitajte: Majka Nataše Bekvalac bez dlake na jeziku - Nataša, sad si sirotinja! (video)

Ata Images

 

Gospođa Mira ne pojavljuje se često na gradskim dešavanjima, ali imali smo prilike da je upoznamo zahvaljujući Natašinim duhovitim zapisima sa Instagrama. Iz raznih porodičnih dogodovština naslutili smo i od koga je popularna pevačica nasledila smisao za humor.

Na Kristininoj prezentaciji Mira je bila sjajno raspoložena i savršeno stilizovana. Nasmejana je pozirala fotografima, ponosna na najmlađu ćerku i njeno najnovije modno delo.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti