Obrt! Zbog Kemiša 30 godina nisu pričale, ali Vesna Zorici sada poručuje: Videla sam sve, ne znam zašto si to uradila?

Obrt! Zbog Kemiša 30 godina nisu pričale, ali Vesna Zorici sada poručuje: Videla sam sve, ne znam zašto si to uradila?

Autor: | 23/08/2022

0

Zorica i Vesna ponovo u žiži javnosti 

O sukobu Zorice Brunclik i Vesne Zmijanac decenijama unazad piše se naširoko. Istina je da je Vesna bila u braku sa Miroslavom Aranđelovićem Kemišom sa kojim je Zorica kasnije pronašla sreću i mir. Čini se da sve ostale tvrdnje o svađama i lošim izjavama mogu da se svedu pod jedan znak pitanja. 

Pročitajte: Doktor nauka alergičan na sve što ima veze sa šou-biznisom - On je bio muž Vesne Zmijanac, ćerka Nikolija njihova je najveća radost

Bojan Vuković/Star

 

Zorica i Vesna prošlost su odavno ostavile iza sebe i već godinama imaju korektan odnos. Ipak, posle mnogo vremena Vesna je odliučila da kaže šta joj je na duši.

Naime, Vesna Zmijanac nije se našla na podugačkom spisku na rođendanskom koncertu Zorice Brunclik, koji je u julu održala na Tašmajdanu i oborila rekord, što po broju posetilaca, što po broju kolega koje su sa njom zapevale na bini.

Pročitajte: Kemiš, Kešelj, ali i on - I ovaj harmonikaš bio je u braku sa Zoricom Brunclik (foto)

Goran Jovanović

 

- Pa bezveze, ne znam što me nije zvala. Nisam se naljutila, nije me zvala. Videla sam da je bilo dosta kolega, ali eto mene nije pozvala, možda je mislila da ne mogu i da će da bude prepuno. Biće moj koncert na jesen - rekla je Vesna za "Srpski Telegraf", koja 30 godina nije govorila sa Zoricom, jer joj je navodno ona preotela tadašanjeg muža Miroljuba. 

Iako su se u međuvremenu izmirile, očito je da je Vesna i dalje nepoželjna na njenim većim slavljima.  

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti