Iznenađenje za mamu i bebu: Ana Sević ni ne sluti šta je čeka (foto)

Iznenađenje za mamu i bebu: Ana Sević ni ne sluti šta je čeka (foto)

Autor: | 14/12/2020

0

Ana Sević porodila se pre nekoliko dana i na svet donela zdravu devojčicu. Pored ponosne majke, postoji neko, koga je rođenje male princeze posebno usrećilo - verenik Ane Sević, Danijel.

Dok Ana ima ćerku iz prvog braka, Lorenu, Danijelu je ovo prvo dete. Ponosni tata rođenje ćerkice, zbog pandemije korona virusa, proslavio je samo sa najbližima. Ipak, za Anu i bebu sprema posebno iznenađenje, da bi ih kada se vrate iz porodilišta dočekao kako dolikuje i učinio da se Ana oseti poput kraljice.

Pročitajte: Niko danas nije srećniji od Lorene - Porodila se Ana Sević i ćerkici podarila sestru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

- Kako zbog pandemije ne može da napravi veliko slavlje, Daniel je rođenje ćerke proslavio s najbližima. On je dugo želeo da se ostvari kao otac i njegovoj sreći sada nema kraja - rekao je izvor blizak Danijelu za "Blic".

- Kako bi iznenadio suprugu i ćerku dočekao kao pravu princezu, prijatelji mu pomažu u kupovini svega i ukrašavanju doma. On zna da je Ana detaljista i da voli da sve bude savršeno, zato se i trudi da napravi bajku kada ih izvede iz porodilišta - ispričao je izvor.

Verenik Ane Sević stigao po Anu i bebu

Iznenađenje je spremno, a verenik Ane Sević došao je po svoje lepotice kako bi ih izveo iz bolnice. Pridržavajući se propisanih mera, ponosni otac s nestrpljenjem je iščekivao da Ana i beba budu spremne, kako bi ih odveo kući, gde ih očekuje iznenađenje dobrodošlice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram