Šokantna ispovest Milice Dabović: U matičnoj knjizi ne stoji ime Stefanovog oca

Šokantna ispovest Milice Dabović: U matičnoj knjizi ne stoji ime Stefanovog oca

Autor: | 14/12/2020

0

Bivša košarkašica Milica Dabović ne krije da iza sebe ima bolna iskustva i emotivne promašaje. Ipak, najviše ju je zabolelo ophođenje čoveka sa kojim ima sina. Milica Dabović o Stefanovom ocu na početku ljubavi mnogo toga nije znala, a kasnije, kada je istina izašla na videlo, bila je u šoku, slomljena i povređena.

U šokantnoj ispovesti za emisiju „Premijera ‒ Vikend specijal“ Milica Dabović o Stefanovom ocu ispričala je stvari koje još stvaraju bolni grč na njenom licu.

Pročitajte: Milica Dabović ne prestaje da se nada - Čvrsto verujem da me posle svega, čeka mnogo bolja godina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)

‒ Imala sam puno nelagodnosti, ali kada se sve sleglo i kada je vreme prošlo, vidim da mi narod veruje i da me voli baš ovakvu kakva jesam. Skupo me je koštalo što sam iskrena. Dešavale su mi se veoma loše stvari s partnerima. Psihički sam bila zlostavljana, sa Stefanovim ocem ‒ otpočela je Milica svoju ispovest i dodala da je poražena činjenicom da nije videla kakav je zapravo Stefanov otac.

‒ Jednostavno je nestao. Nema nikakav posao, koliko sam uspela da saznam od njegove devojke. Zbližila sam se sa svim tim ženama i saznala ko je i šta je. Zašto bi moje dete želelo da ga vidi otac koji ne želi da ga vidi? Koji je ukrao sve. Ta kolica me najviše bole, ali to je završena priča ‒ govori s bolom Milica, koja je tek sada svesna kakvom je čoveku podarila dete.

‒ Stefan ima prelepo detinjstvo i nadam se da će se pojaviti osoba koja će zameniti tu figuru. Pomislim često na Stefanovog oca. Njegovo ime ne stoji u matičnoj knjizi jer ja nisam znala kako se zove. On mi je priznao da je druga osoba, što je za mene bilo šokantno ‒ ispričala je Milica, koja čak nije znala pravi identitet svog partnera.

Pročitajte: Milica Dabović - Stefanov otac me je uništio, prodao je čak i bebina kolica

‒ Nikad nije poželeo da bude u papirima, niti da vidi svoje dete. Uvek su mi oči pune suza kad se vraćam na sve što sam prošla, ja bih sve to ispričala, ali ne smem. Moje dete sve može, samo da ne vidi nesrećnu majku ‒ ispričala je Dabovićeva vidno potresena.

Ipak, Milica ne krije da je posle svega sama uspela da se izbori za sebe i sina i da njenom mališanu ništa ne manjka, a ponajmanje ljubav, koju za njega ona ima na pretek.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram