Portret srećne porodice: Dom Ane Štajdohar i Nikole Demonje ispunjen radošću, kad Lav slavi rođendan, to izgleda ovako FOTO

Portret srećne porodice: Dom Ane Štajdohar i Nikole Demonje ispunjen radošću, kad Lav slavi rođendan, to izgleda ovako FOTO

Autor: | 21/10/2022

0

Ana Štajdohar i Nikola Demonja proslavili sinu rođendan

Jedan od najskladnijih parova na muzičkoj sceni nesumnjivo su Ana Štajdohar i Nikola Demonja, koji već deceniju uživaju u srećnom braku. Kao kruna njihove ljubavi došla su deca, ćerka Nia i sin Lav kome su juče proslavili šesti rođendan.

Pročitajte: Dupleks u kome je sve podređeno mališanima - Zavirite u novi dom Ane Štajdohar i Nikole Demonje (foto)

Instagram

 

Srećna porodica okupila se u porodičnom domu, a slavlju su prisustvovali i Anini roditelji Tomislav i Cveta, koja je izgleda tradicionalno zadužena za tortu.

Pročitajte: Ana Štajdohar za HELLO! otkriva srećne vesti - Kakav rolerkoster emocija

Instagram

 

„Najlepši su rođendani kad smo svi na broju i kad baka napravi njenu čuvenu tortu“, napisala je pevačica pored fotografije na kojoj poziraju u punom sastavu.

Pročitajte: Šest godina nakon prevremenog rođenja ćerkice Ana Štajdohar otkriva sa kakvom se traumom suočila

Instagram

 

Ana i Nikola su se prošle godine iz centra Beograda preselili u mirniji deo grada kako bi svojim mališanima obezbedili bezbrižno detinjstvo, pa su u jednom porodičnom kvartu napravili oazu po svojoj meri koja je potpuno podređena Nii i Lavu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti