Prelepe vesti: Jelena Simić godinu ispraća na savršen način (foto)

Prelepe vesti: Jelena Simić godinu ispraća na savršen način (foto)

Autor: | 14/12/2020

0

Porodica Jelene Simić ove godine, uprkos svim lošim vestima zbog korone, imala je ogroman razlog za slavlje. U njihov topli dom krajem septembra stigao je novi, presladak član - dečak Aleksa. Voditeljkina starija ćerka Una jedva je čekala dan kada će brata uzeti u naručje, a specijalno po njenoj želji maleni dečak je i dobio ime.

- Aleksa to je tvoja seka Una, toliko te je želela… Ona ti je dala ime. Imaš i preslatku seku Mateu.. Tvoj tata je najbolji na svetu, videćeš. Ljubav je, sine moj, najveća sila na svetu. Dobrodošao kući Aleksa!!! – napisala je presrećna Jelena na svom “Instagramu” objavivši i prve fotografije tek rođenog sina.

Pročitajte: Jelena Simić - Nema boljeg tretmana za lice od drugog stanja

A na samom kraju ove nimalo lake 2020. godine, porodica Jelene Simić ponovo ima prelep razlog za sreću i slavlje. Naime, voditeljkina ćerka Una proslavila je svoj deseti rođendan.

foto: intsagram printscreen

Prelepe fotografije oduševile su pratioce na "Instagramu".

- Naših najsrećnijih 10 godina - ponosno je i punog srca napisala voditeljka "Slagalice".

Pročitajte: Voditeljka “Slagalice” Jelena Simić trudna, za “Hello!” priznaje -Zadovoljna sam i voljena žena

foto: instagram printscreen

Pošto obožava da sprema iznenađenja za svoje najmilije, Jelena se svake godine na vreme i pre ćerkinog rođendana bavi kupovinom i pakovanjem poklona. Ali ove godine, sve je drugačije.

- Ove godine morala sam da budem baš kreativna u pripremi poklona. U šoping ne idem već odavno. Navikla sam se na online kupovinu i kad razmislim, nije to tako lose: nema guzve u kabini, znojenja, presvlacenja. Biraš iz fotelje , kupiš i cekaš da stigne.. Samo kada bi isporuka bila brža. Valjda će sve da stigne na vreme, a i ne mora. Nakon ove godine, dobro zdravlje je jedini poklon koji nam je istinski važan i potreban - iskreno je rekla Jelena Simić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Simic (@unajelena_ps)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Wannabe Media Studio, Instagram