Pomirenje?! Sale Tropiko i Jovana Pajić proveli vikend na selu i podelili na društvenim mrežama zajedničke trenutke (foto)

Pomirenje?! Sale Tropiko i Jovana Pajić proveli vikend na selu i podelili na društvenim mrežama zajedničke trenutke (foto)

Autor: | 21/06/2022

1

Sale Tropiko i Jovana Pajić ponovo zajedno

Frontmen grupe “Tropiko” Aleksandar Cvetković Sale i pevačica Jovana Pajić u decembru prošle godine saopštili su da se razvode. U deset godina dugom braku dobili su dve ćerke Helenu i Đinu zbog kojih su odlučili da ostanu u prijateljskom odnosu.

Pročitajte: Posle razvoda život nastavlja punom parom - Na nastupu Tropiko benda ona je uslikana u prvom redu, Sale potvrdio prelepe vesti

story

 

Bivši supružnici su od tada samo jednom viđeni u javnosti, kada su proslavljali rođendan mezimici, a sada su odlučili da i vikend provedu porodično. Naime, Jovana i Sale su nakratko gradsku vrevu zamenili svežim seoskim vazduhom, gde su se bacili i na poljoprivredne aktivnosti.

Pročitajte: Danas se razvode, a nekad su se obožavali - Jovana i Sale u brak su uplovili sa puno ljubavi, njihovu svadbu gledala je cela Srbija

Instagram printscreen

 

Njihov prijatelj je objavio snimak na kome Sale vozi traktor, dok jedna ćerka sedi pored njega, a Jovana i druga naslednica su bile u prikolici.

Instagram printscreen

 

Sudeći po osmesima nekadašnjeg bračnog para izgleda da su dan proveli u dobrom raspoloženju, a da li je prelep vikend probudio stare strasti ostaje da vidimo.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin