Bez jake šminke, jednostavno obučena i prirodna: Ćerka Željka Mitrovića okupila bardove glumišta, gromoglasan aplauz (foto)

Bez jake šminke, jednostavno obučena i prirodna: Ćerka Željka Mitrovića okupila bardove glumišta, gromoglasan aplauz (foto)

Autor: | 14/10/2022

0

Sandra Mitrović oduševila

Mlada rediteljka Sandra Mitrović može se pohvaliti ogromnim uspehom. Posle uspešne svetske premijere filma „Komedija na tri sprata“ konačno je predstavljena i beogradskoj publici. Naime, juče je u Jugoslovenskoj kinoteci održana projekcija filma, a posle toga i konferencija za medije. 

Pročitajte: Luksuz i glamur Azurne obale - Ćerka Željka Mitrovića letuje sa poznatim voditeljem, da li je ovo najava transfera? (foto)

ATA Images

 

Ćerka Željka Mitrovića u svom velikom filmskom projektu okupila je sve same bardove domaćeg glumišta: Jelisavetu Seku Sablić, Slobodana  Bodu NinkovićaVesnu TrivalićDragana Gagija JovanovićaNatašu TapuškovićLjubomira Bandovića, ali i mlade snage Miodraga RadonjićaVanju Nenadić Pavla Mensura.

ATA Images

 

Sandra se na konferenciji za novinare pojavila jednostavno obučena i oduševila svojom pojavom. 

Bez jake šminke, trendi frizure i skupih krpica rediteljka je plenila osmehom i samouvereno odgovarala na pitanja novinara. 

Pročitajte: Od oca je nasledila talenat, a od majke iskonsku lepotu - Ćerka Željka Mitrovića iz prvog braka veoma uspešna (foto)

ATA Images

 

‒ Dugo smo radili na scenariju, oko tri godine. Menjali su se likovi, menjalo se žanrovski, menjala se i struktura... Kako to obično biva. Komedija je koren našeg scenarija, a koketira i sa drugim žanrovima, čak ima elemente trilera. Mislim da je to nešto što je posebno i drugačije u našem filmu, što na neki prirodni i organski način odlazimo iz jednog žanra u drugi ‒ rekla je Sandra na konferenciji.

ATA Images

 

Sandra Mitrović je posle studija u Londonu master-diplomu stekla na Univerzitetu „Kolumbija“, odakle nosi veliko znanje i iskustvo. Kreator je osam kratkih filmova, a sada je predvodila autorsku ekipu na svom prvom dugometražnom filmu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin