Zbog njega je napustila sve: Ovaj ugledni plastični hirurg je suprug Vesne Trivalić (foto)

Zbog njega je napustila sve: Ovaj ugledni plastični hirurg je suprug Vesne Trivalić (foto)

Autor: | 09/01/2022

1

Suprug Vesne Trivalić veoma je posvećen svojoj profesiji, ali i porodici 

Vesna Trivalić je melem za dušu, slažu se mnogi. Jedna od onih glumica kojoj je dovoljno da se samo pojavi, na ekranu ili na sceni, pa da nam se osmeh momentalno pojavi na licu. Posle dugogodišnje pauze nedavno se vratila na naše male ekrane i u pozorište, a ovih prazničnih dana gledamo je u humorističkom projektu Nikole Koje, mini seriji „Čudne ljubavi“, u kojoj se okupila vrhunska ekipa.

Pročitajte: Pred 57. rođendan Vesna Trivalić napravila drastičnu promenu, više ne izgleda ovako (foto)

Promo

 

Legendarna Cakana iz „Otvorenih vrata“ nikad ne priča o privatnom životu. Doduše, retko priča o bilo čemu, jer ne voli da daje intervjue. Ponešto o njoj ipak znamo, na primer da je od 2006. godine u srećnom braku sa doktorom Nenadom Pandurovićem i da imaju sina Nikolu.

Suprug Vesne Trivalić je ugledni pastični hirurg 

Ne pojavljuju se zajedno na javnim događajima, mada ih i sama glumica izbegava kad god je moguće. Zbog ljubavi je jedno vreme živela i u Dubaiju i pauzirala sjajnu karijeru.

- Posvećena sam porodici, mogla bih kao debela Džejn da živim i u nekoj prašumi, ali mi je važno da su mi tu dete i suprug, da vodim računa o njima, da ih volim i da oni vole mene – izjavila je jednom (retkom) prilikom.

Pročitajte: Suprug Vesne Trivalić je njen život - Glumica napustila Srbiju

Facebook

 

Dakle, ostvarena je na svim važnim životnim poljima, i odlično balansira između karijere i kuće. Očigledno da i u najvažnijoj ulozi, ulozi majke, briljira jednako kao u onima na velikom platnu, televiziji i daskama koje život znače. I njen suprug je uspešan čovek – ugledan je plastični hirurg i veoma je posvećen svojoj profesiji, ali i popularnoj glumici. Sve u svemu, lepo im je, što se očituje i na Vesninom licu koje uvek emituje pozitivnu energiju.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin