Čekamo bebu! Prva ćerka Željka Mitrovića objavila predivan snimak, Sandra blista od sreće, trudnički stomak je tu FOTO

Čekamo bebu! Prva ćerka Željka Mitrovića objavila predivan snimak, Sandra blista od sreće, trudnički stomak je tu FOTO

Autor: | 16/07/2023

0

Sandra Mitrović, najstarija ćerka Željka Mitrovića, nikad se nije eksponirala javno, a na njenom Instagram profilu možemo da vidimo tek po neku fotografije iz privatnog života i tako bar malo zavirimo u njenu intimu.

Boško Karanović

 

Ono što se zna o Sandri, jeste, da je čitavu deceniju provela u inostranstvu gde se školovala, a danas je veoma uspešna rediteljka koja je nedavno govorila o svojim uspesima, ali i o slavnim roditeljima.

Pročitajte: Bez jake šminke, jednostavno obučena i prirodna - Ćerka Željka Mitrovića okupila bardove glumišta, gromoglasan aplauz (foto)

 - Dobila nagradu ili ne, mama i tata su uvek ponosni na mene, često crvenim zbog njih. Mami sam uvek najbolja i ne postoji stvar koju za mene ne bi uradila. Uvek mi je bila vetar u leđa. Tata je takođe uvek bio tu, podrška na svoj način, možda veći kritičar. Ume da mi kaže: 'Ovo si mogla drugačije', ali to najčešće uradi kada bude kasno (smeh). Imala sam sreću što su on i mama nakon razvoda ostali dobri prijatelji. Učili su nas da je porodica stub svega, da moramo da se držimo zajedno i volimo. Volimo da smo svi zajedno, s povodom ili bez njega. Brat je nedavno dobio dete, tako da se lagano širimo - rekla Sandra Mitrović "Story".

Mitrovićeva nas je juče obradovala prelepim fotografijama iz Beograda, kako na brodu sa svojim prijateljicama uživa u nestvarnom pogledu na prestonicu.

 

 

Na jednom snimku Sandra je pokazala i trudnički stomak svoje prijateljice, ne krijući sreću, a u opisu dirljivog video napisala je kratko: Čekamo bebu! 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti