Detalji porodične drame: Čeda Jovanović zadržan u policijskoj stanici, ovo je razlog

Detalji porodične drame: Čeda Jovanović zadržan u policijskoj stanici, ovo je razlog

Autor: | 12/10/2022

0

Čeda Jovanović zadržan je u policijskoj stanici

Jutros je u medijima odjeknula vest da se Čedomir Jovanović potukao sa suprugom Jelenom, što je političar potvrdio, a njegova izabranica demantovala. Sada o sukobu bračnog para stižu novi detalji.

Naime, kako navodi “Kurir”, lider LDP-a je zadržan u policiji na trežnjenju. Prema tvrdnji njegovog advokata Jovanović je popio bromazepam za koji je imao recept.

Pročitajte: Čeda Jovanović se potukao sa suprugom, Jelena ga prijavila za nasilje u porodici - Istina je, otišao sam iz kuće

Instagram

 

Advokat Aleksandar Šćekić izjavio je da je njegov klijent testiran na narkotike i alkohol i na tim testovima je bio negativan.

- Zadržali su ga na trežnjenju do 12 sati jer je popio bromazepam za koji ima uredan recept od lekara zbog jakih bolova u leđima. Negativan je na kokain, narkotike, alkohol - rekao je Šćekić za “Kurir”.

Pročitajte: Supruga Čede Jovanovića ne želi da ćuti, iznela svoju verziju piče, evo šta se dogodilo u stanu na Novom Beogradu

Boško Karanović

 

Čedomir Jovanović se već nekoliko sati nalazi u policijskoj stanici, a navodno je sada promenio iskaz u kome navodi da nije došlo do svađe niti do tuče.

- Jovanović je veoma uznemiren i u stanici je rekao da nije napao suprugu. Navodno, on je ispričao da je ustao, otišao na posao, a da se sa Jelenom pre toga čak nije ni posvađao, već da su imali uobičajenu svakodnevnu komunikaciju - kaže izvor “Kurira” i dodaje.

- Kada je čuo za vest da je prijavljen za nasilje u porodici, mislio je da je po sredi neka šala. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još