Čeda Jovanović se potukao sa suprugom, Jelena ga prijavila za nasilje u porodici: Istina je, otišao sam iz kuće

Čeda Jovanović se potukao sa suprugom, Jelena ga prijavila za nasilje u porodici: Istina je, otišao sam iz kuće

Autor: | 12/10/2022

0

Porodica Čede Jovanovića glavna tema u medijima

Policiji je danas oko 10.30 sati prijavljeno nasilje u porodici u Novom Beogradu, a potukli su se političar Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena.

Čedomir Jovanović je za Kurir priznao da se jutros u stanu na Novom Beogradu potukao sa suprugom Jelenom s kojom ima četvoro dece. Jovanović je, vidno uzrujan, rekao da nema šta više da kaže, da je sve istina i da "više ništa neće biti dobro", te "da je to kraj".

Pročitajte: Dom Čede Jovanovića najsrećnije mesto u gradu - Porodica na okupu, zgodni Mihajlo konačno u Srbiji

Boško Karanović

 

- A šta da kažem...Sve je tačno. Kažete da sam je pretukao? Da.. Eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka... Ja sam za sve kriv... - kazao je u prvi mah Jovanović.

Na pitanje gde se trenutno nalazi, s obzirom na to da su mediji objavili da je supruga nasilje prijavila policiji, te da li je otišao u policijsku stanicu, Jovanović je rekao:

- Tu sam kod jednog prijatelja, otišao sam iz kuće.

Na pitanje da li to znači da je pobegao posle nasilja, Jovanović je kazao:

- Gde sam pobegao? Zašto bih pobegao. Kažete da me je prijavila policiji? Ne znam. Ako jeste, evo idem i ja odmah u policiju da se sam prijavim.

Pročitajte: Porodično nasilje mora da prestane - Ana Štajdohar sve šokirala, ostaćete bez reči

Instagram

 

Lider LDP nije želeo da otkrije oko čega se posvađao sa suprugom.

- Mogu samo da vam kažem da smo se posvađali, nije važno zbog čega. Evo, napišite da sam ja za sve kriv, ona je sve u pravu. Šta drugo da kažem - rekao je Jovanović.

Upitan gde su bila deca u trenutku nasilja, kazao je da nikog nije bilo kod kuće, da su bili u školi, te da su Jelena i on bili sami u stanu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti