Četiri godine od smrti Miše Ognjanovića, Sanja Papić neutešna: Imam jednu sliku da je volim... (foto)

Četiri godine od smrti Miše Ognjanovića, Sanja Papić neutešna: Imam jednu sliku da je volim... (foto)

Autor: | 28/07/2022

0

Godišnjica smrti Miše Ognjanovića

Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je pre četiri godine ispred zgrade u kojoj je živeo na Novom Beogradu. Ko je 28. jula 2018. ispalio sedam hitaca u uglednog beogradskog advokata ni danas nije poznato. Njegova porodica još pokušava da pronađe odgovor i bori se sa neprebolnim gubitkom.

„Zauvek u našem srcu, zauvek sa nama“, poručila je Sanja Papić na četvrtu godišnjicu smrti voljenog supruga.

Pročitajte: Nakon što joj je muž ubijen, Sanja Papić je napustila Srbiju i povukla se iz javnosti! Evo čime se danas bavi i gde živi (foto)

Instagram

 

Sanja i Miša venčali su se nepunih godinu dana pre ubistva, u Parizu. Nekadašnja misica tada je bila u sedmom mesecu trudnoće. Ćerka Lara, koja je rođena u oktobru 2017, prvi rođendan proslavila je bez oca.

Pročitajte: Godišnjica Mišine smrti, neutešna Sanja Papić - Ne, vreme ne leči! Nema sam, tri godine istraga stoji

Instagram

 

Na godišnjicu Mišine smrti Sanja je na svojim Instagram-pričama objavila fotografiju na kojoj tragično nastradali advokat u naručju drži ćerkicu ispraćenu pesmom Ane Bekute „Imam jedan život“.

Pročitajte: Tada je život bio bajka - Sanja Papić objavila jednu od poslednjih fotografija koju je uslikao njen suprug

‒ I dalje sam nema. I dalje ne mogu i sigurno nikada neću ni moći da shvatim bahati i monstruozni greh počinjen nad životom Miše Ognjanovića, mog supruga, oca troje dece, plemenitog intelektualca, advokata kome je oduzet život 28. jula 2018. godine na našem kućnom pragu. Tri godine istraga stoji. Verujem da će vreme i istorija pokazati apsurdnu, neizmernu i bolnu dimenziju ovog greha ‒ izjavila je udovica stradalog advokata prošle godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin