Lepotica neobičnog imena: Ćerka Čede Jovanovića od roditelja je pokupila sve najbolje, kakav pogled (foto)

Lepotica neobičnog imena: Ćerka Čede Jovanovića od roditelja je pokupila sve najbolje, kakav pogled (foto)

Autor: | 02/09/2022

2

Ćerka Čede Jovanovića izrasla je u pravu lepoticu

Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena mogu se pohvaliti dve decenije dugim brakom, u kojem su dobili četvoro dece. Za svoje naslednike izabrali su jedinstvena imena: Mihajlo Lajf, Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej.

Pre godinu dana Jovanovići su najstarije dete, sina Mihajla, ispratili na studije u inostranstvo, pa je sada fokus na devojčicama.

Pročitajte: Imali su nešto više od 20 godina i snove o velikoj porodici - Ovako su Čeda i Jelena Jovanović izgledali na početku zabavljanja (foto)

Instagram

 

Ćerka Čede Jovanovića Jana Hart u decembru će napuniti 17 godina i svi se slažu da je izrasla u prelepu devojku.

Instagram

 

Njen Instagram nalog ne razlikuje se mnogo od profila njenih vršnjakinja: red mode, red putovanja, tu i tamo poneka fotografija sa mamom i tatom, čije je crte lica nasledila.

Pročitajte: Recept za porodičnu harmoniju - Zavirite u kuhinju Jelene i Čede Jovanovića u kojoj se prave najbolji burgeri

Instagram

 

Iako Jana ne voli da se hvali svojim uspesima, Čedomir Jovanović, kao svaki ponosan otac, ne ustručava se da se oglasi kada za to ima povoda.

Instagram

 

Na njegovoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku mogu se naći brojne fotografije iz perioda odrastanja njegove dece, pa smo tako videli i Janu Hart, koja pohađa francusku školu, kao predivnu, gracioznu balerinu.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti