Oženio se u jeku slave: Supruga Ivana Zeljkovića uvek je bila uz njega, upoznajte Vesnu (foto)

Oženio se u jeku slave: Supruga Ivana Zeljkovića uvek je bila uz njega, upoznajte Vesnu (foto)

Autor: | 03/10/2022

0

Supruga Ivana Zeljkovića ne viđa se u javnosti

Kviz „Želite li da postanete milioner“ posle deset godina vratio je na male ekrane Ivana Zeljkovića, ali i iznova usmerio fokus na njegov privatni život. 

Kao što je poznato, Zeka se 2013. godine preselio u Dubai, gde i danas živi i radi, a nešto kasnije pridružila mu se porodica – supruga Vesna, ćerka Petra i sin Luka.

Pročitajte: Ivan Zeljković se ne vraća u Srbiju - Srce mi zaigra kada vidim zelenilo, ali ostajem u Dubaiju

Nebojša Babić

 

‒ Vesna i ja često, u najpozitivnijem mogućem kontekstu, citiramo rečenicu iz “Munja”: “Gde mi živimo”. Svima koji se bude s teškim mislima, nervozni i neraspoloženi, savetujem da pokušaju da nešto promene u svom životu, pa ako treba i da krenu u Dubai (smeh) – ispričao je poznati voditelj nedavno za HELLO!.

Supruga Ivana Zeljkovića njegova je najveća podrška 

Sa Vesnom, koja je tri godine mlađa od njega, Ivan se oženio 2006. godine, negde u isto vreme kada je počeo i njegov televizijski uspon. Iako se ona nije eksponirala, podržavala je njegov profesionalni izbor. 

Arhiva Hello!

 

‒ Kada smo počeli da se zabavljamo, krenula je i moja nešto ozbiljnija medijska karijera, pa smo se zajedno navikavali na te stvari. Nije bilo lako, ali kad ima ljubavi, razumevanja i poštovanja, sve se izdriži ‒ govorio je popularni Zeka Milioner.

Pročitajte: Ivan Zeljković - Pobedio samog sebe

Facebook

 

Brak Zeljkovića godinama je važio za stabilan i uspešan, ali krajem 2012. pojavili su se natpisi da su se sporazumno razveli

‒ Nije istina. Nisam se razveo. Bio sam u sudu, ali zbog saobraćajnog prekršaja. Rekao bih vam da sam se razveo da je to istina ‒ pojašnjavao je Ivan.

Pročitajte: Ivan Zeljković otkriva tajnu svoje neverovatne transformacije

Privatna Arhiva

 

Bilo kako bilo, ubrzo je otišao u Dubai, sam, i time dodatno potkrepio glasine o razvodu. Ipak, posle dve godine Vesna i deca preselili su se kod njega, i od tada su Zeljkovići na okupu.

‒ Moj stil života, u smislu čestih putovanja, nije lako ispratiti. Čak ni ova odluka da se vratim na ekrane nije bila laka, ali je bila zajednička. Moja supruga i ja sve radimo zajedno, moramo da imamo poštovanje jedno za drugo ‒ poručio je voditelj kviza „Želite li da postanete milioner“, obrazlažući odluku da posle jedne decenije ponovo stane pred kamere.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti