Ivan Zeljković: Novi poslovni angažman u Dubaiju

Ivan Zeljković: Novi poslovni angažman u Dubaiju

Autor: | 30/01/2014

0

Voditelj Ivan Zeljković uskoro će otputovati u Dubai, gde će ga čekati novi poslovni angažman na tamošnjoj najvećoj televiziji. Tim povodom šarmantni Beograđanin već je putovao u Ujedinjene Arapske Emirate, a uskoro će morati da se navikne na život na relaciji između te zemlje i Srbije.
- Početkom februara još jednom ću otići u Dubai, gde bi trebalo da se obavi finalni dogovor o tom poslu. Njihova najveća televizijska stanica angažovala je jednu od tamošnjih najboljih produkcijskih kuća, koja je pak angažovala mene za snimanje pilot-emisije, koja će se, ako sve bude po planu, redovno prikazivati. Ja sam dobio posao konsultanta i biću veoma zadovoljan ukoliko se svi planovi ostvare - iskren je Zeljković.
- Novi angažman bi podrazumevao da ću živeti na relaciji između Dubaija i Beograda, što bi mi veoma prijalo. Članovi moje porodice mi bar u prvom periodu ne bi pravili društvo, a za kasnije bismo se organizovali - tvrdi Ivan, koji je osam godina u braku sa suprugom Vesnom, sa kojom ima petogodišnju kćerku Petru i troipogodišnjeg sina Luku.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još