Roman Abramovič je prošlost, lepa Daša Žukova po treći put postaje mama

Roman Abramovič je prošlost, lepa Daša Žukova po treći put postaje mama

Autor: | 18/12/2020

0

Daša Žukova, javnosti poznata po braku s milijarderom Romanom Abramovičem, od kog se razvela 2017. godine, početkom 2020. udala se za novog milijardera. Atraktivna tridesetdevetogodišnja Daša uplovila je u brak sa grčkim naslednikom brodogradiliškog carstva, Stavrosa Niarkosa, sa kojim je u vezi dve i po godine. Najnovije vesti kažu da je lepa Daša u blagoslovenom stanju.

Pročitajte: Daša Žukova - Ko je lepotica koja Abramoviću uzima polovinu bogatstva?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️ Madameei ⚜️ (@madameei)

Par je sudbonosno “da” izgovorio u mondenskom Sent Moricu, pred skoro 300 gostiju iz sveta sporta, šoubiznisa, kulture i politike. Zvanice su bile iznenađene premeštanjem mesta svečanosti dan pred samo venčanje. Da bi sve bilo besprekorno, par je izdvojio čak 65 miliona dolara, a među gostima je bila i princeza Beatris.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели govastileto.gr (@govastileto.gr)

Daša do sada ima dvoje dece, sina Arona Aleksandra (11) i ćerku Leu Lou (7), koje je dobila u braku s Abramovičem. Petnaest godina mlađa Daša, ćerka ruskog magnata, Abramoviču je bila treća supruga. Nakon razovoda Daši je pripala kuća u Njujorku vredna 92 miliona dolara.

– Posle deset zajedničkih godina doneli smo tešku odluku o razvodu, ali ostaćemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo zajedno pokrenuli. Naše dvoje dece želimo da odgajamo zajedno – pisalo je u saopštenju koje su bivši supružnici potpisali i objavili u listu “The New York Post”.

Samo nekoliko meseci nakon što se razvela od ruskog oligarha, fatalna Daša je viđena u društvu grčkog naslednika sa kojim sada čeka svoje treće dete.

Pročitajte: Ni milioni ni ostrva nisu uzrok razvoda - Ruska balerina nova opsesija Romana Abramoviča?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@dasha_zhukova_fp је поделио/ла објаву

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Rich Polk Getty/Images for LACMA via Guliver

Najnovije vesti