Ni milioni ni ostrva nisu uzrok razvoda: Ruska balerina nova opsesija Romana Abramoviča?

Ni milioni ni ostrva nisu uzrok razvoda: Ruska balerina nova opsesija Romana Abramoviča?

Autor: | 09/08/2017

0

Roman Abramovič se razvodi od treće žene Daše Žukove, a tim povodom izdali su zajedničko saopštenje za razvod.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/dasa-zukova-ko-je-lepotica-koja-abramovicu-uzima-polovinu-bogatstva/

-Nakon 10 zajedničkih godina doneli smo tešku odluku. Razvodimo se, ali ćemo ostati bliski prijatelji, roditelji i partneri na projektima koje smo zajedno razvijali. Zajedničkim snagama ćemo odgajati naše dvoje dece. Zajedno ćemo takođe raditi kao suosnivači Muzeja savremene umetnosti u Moskvi i kulturnog centra New Holland Island u Sankt-Petersburgu - naveli su oni.

A post shared by @dasha_zhukova_fp on Jul 30, 2017 at 8:25am PDT

Od tada strani mediji ne prestaju sa nagađanjima koji su razlozi doveli do rastanka jednog od najskladnijih parova ruske elite, a navodi se i da je problem nastao oko ostrva koje su zajednički kupili u centru Sankt Peterburga jer nisu mogli da se slože kako da ga urede.

Međutim, veći je deo onih koji veruje da ova priča nema veze sa istinom te tvrde da je vlasnika fudbalskog kluba Čelsi opčinila ruska balerina Dijana Višnjova.

A post shared by Diana Vishneva (@dianavishneva) on Nov 25, 2014 at 2:02pm PST

Ova 41-godišnja lepotica je u braku ali ruski mediji navode da tajkun nije ostao imun na njene čari obzirom da sa, uskoro bivšom suprugom Dašom, ne živi već neko vreme.

A post shared by Diana Vishneva (@dianavishneva) on Nov 23, 2014 at 12:17pm PST

Fotografija koju je ugledna balerina postavila na svoj profil dokazuje da je bila na utakmici Čelsija, sa sve šalom engleskog kluba, što je bio povod za sumnju da među njima "ima nečega".

Ruski mediji su i pre tri godine pisali o vezi Dijane i ruskog oligarha ali oni su te navode oštro demantovali.

Abramovič se tri puta ženio. Sa prvom suprugom Olgom Jurevnom se venčao 1987, a rastali su se tri godine kasnije. Godinu nakon razvoda već je bio u braku s Irinom Vjačeslavovnom Malandini a njihov brak trajao je čak 16 godina.

Razveli su se 2007. u Rusiji, a Abramovič je svojoj bivšoj supruzi platio čak 150 miliona funti, što je jedna od najskupljih brakorazvodnih parnica ikada.Roman i Daša Žukova upoznali su se 2006. godine preko njenog oca Aleksandra a mediji su navodili da je upravo zbog nje i napustio Irinu sa kojom ima petoro dece.

 

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još