Istina oslobađa: Marija Šerifović godinama se borila sa opakim porokom, o svemu progovorila javno

Istina oslobađa: Marija Šerifović godinama se borila sa opakim porokom, o svemu progovorila javno

Autor: | 26/01/2022

0

Porok Marije Šerifović dugo je bio alkohol

Marija Šerifović uvek je bila „bez dlake na jeziku“, ali pre osam godina javnost je ipak ostala zatečena kada je u autobiografskom filmu i knjizi, pod nazivom „Ispovest“, iznela detalje iz svog života.

„Istina koja oslobađa, iskrenost koja šokira“, bio je slogan kojim je najavila dokumentarni projekat, na kome je dugo radila. U to vreme imala je nepunih trideset godina, brojne hitove, uspešnu karijeru, osvojeno prvo mesto na „Evroviziji“ i sve to doprinelo je snažnom utisku koji je njena priča ostavila.

Pročitajte: Dom Marije Šerifović oduševio, iznenadićete se ko joj je cimer (foto)

Instagram

 

Za razliku od većine „običnih smrtnika“ koji svoje tajne „guraju pod tepih“, Marija je glasno i jasno rekla: „Ja sam alkoholičarka“. Osim toga, razotkrila je svoje seksualno opredeljenje koje je godinama bilo tema nagađanja, izjavila je da želi da se ostvari kao majka, a pričala je i o kockarskim problemima svoga oca.

Pročitajte: Lepa, plava i svi je znate - Pogledajte ko se vozi po Los Anđelesu sa Marijom Šerifović (foto)

Instagram

 

‒ Nikada nisam znala da gubim. Uvek sam u trenucima besa lomila sve oko sebe, a pobeđivala isključivo zbog sebe i svoje porodice ‒ poručila je. Imajući u vidu njen jak duh i želju za pobedom, uvereni smo da se u međuvremenu izborila sa porocima koji su je pratili i da je alkoholizam davna prošlost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još