Prvi put zajedno pred kamerama: Marina Tadić na Mihajlovu svadbu došla sa mužem, ovo je misteriozni Uroš sa kojim ima ćerku (foto)

Prvi put zajedno pred kamerama: Marina Tadić na Mihajlovu svadbu došla sa mužem, ovo je misteriozni Uroš sa kojim ima ćerku (foto)

Autor: | 25/09/2022

0

Marina Tadić prvi put sa mužem pred kamerama

Na svadbu Mihajla Šaulića pozvano je čak 400 gostiju, među kojima je veliki broj javih ličnosti, mahom predstavnika estrade.

Ildina koleginica i bliska prijateljica Marina Tadić na slavlje je stigla u pratnji svog tajanstvenog izabrnika sa kojim je prvi put stala pred fotoreportere.

Pročitajte: Srce mi je kao kuća! Ilda Šaulić u naletu uzbuđenja otkrila pol Mihajlove i Marinine bebe - Ime je lepo, specifično...

ATA Images

 

Pevačica se godinama trudila da taj deo privatnosti sačuva samo za sebe, ali izgleda da je u međuvremenu po tom pitanju promenila stav. Pred predstavnike medija prvi put je stala sa čovekom svog života sa kojim ima ćerku Veru.

Pročitajte: Mihajlo i Marina za prvi ples odabarali Šabanovu baladu, Gocu slomile emocije, guši se u suzama (foto)

ATA Images

 

Marina je jednom prilikom za HELLO! objasnila zbog čega krije izabranika Uroša:

‒ Verin tata nije javna ličnost i ne voli da se eksponira. Mi smo kao ostali parovi. Vrlo smo srećni jedno pored drugog, ali nemamo potrebu da to potenciramo i dokazujemo na društvenim mrežama. Živimo pravi život. On je pre svega divan suprug i još divniji otac. U svemu mi pomaže i ništa mu nije teško. Njih dvoje imaju svoje teme i vreme za šetnju, maženje, uspavljivanje. Trudimo se da ravnomerno utičemo na Verino odrastanje i vaspitavanje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti