Ona se razvela, on je prekinuo veridbu sa Jelenom Gavrilović: Ovo je partner Vanje Ejdus, ljubav se dogodila

Ona se razvela, on je prekinuo veridbu sa Jelenom Gavrilović: Ovo je partner Vanje Ejdus, ljubav se dogodila

Autor: | 23/09/2022

1

Partner Vanje Ejdus ljubio je jednu od naših najlepših glumica

Njena baka po ocu je Stanislava Pešić, glumica koju je bivša Jugoslavija obožavala, a slavu joj je donela kultna serija „Pozorište u kući“. Deda po majci, glumački doajen Predrag Ejdus iza sebe je ostavio neizbrisiv umetnički trag. Glumom se bavi i njena majka Vanja Ejdus, koju znamo po brojnim pozorišnim i televizijskim ulogama. 

Pročitajte: Ćerka Vanje Ejdus krenula njenim stopama - Sana Kostić ima deset godina i već gromoglasan aplauz na premijeri

Facebook

 

Stoga ne čudi što je kod Sane Kostić vrlo rano „proradio“ glumački gen, a ona se sa 12 godina može pohvaliti ulogama koje je ostvarila u filmu „Nebesa“ i seriji „Besa“, gde igra ćerku Hane Selimović.

Boško Karanović

 

Ovo je partner Vanje Ejdus 

Sana je rođena u braku Vanje Ejdus i Ivana Kostića, arabiste i islamologa, jednog od osnivača „Balkanskog centra za Bliski istok“, inače sina Stanislave Pešić.

Razveli su se 2012, posle pet godina braka, kada je Sana imala samo tri godine.

Pročitajte: Ćerka Vanja na godišnjicu smrti oca Predraga Ejdusa - Ne samoća, ne usamljenost, jednostavno - "beztobost"

Privatna Arhiva

 

Zanimljivo je da su se Vanja i Ivan, zahvaljujući tome što su im roditelji bili kolege, poznavali kao deca, ali su s vremenom izgubili kontakt.

‒ Pronašla sam sliku iz 1982. na kojoj moj brat Filip, Ivan i ja stojimo ispred jelke. To je stvarno neverovatno. Nisam ga videla od tada iako ga je moj brat često viđao. Kada sam ga srela na moru, odmah sam znala da je to ono pravo. Posle mesec dana počeli smo da živimo zajedno, posle tri smo se verili, a posle šest meseci smo se venčali ‒ pričala je Vanja u vreme ljubavi.

Pročitajte: Vanja Ejdus - Moja vijetnamska avantura

Mirko Tabašević

 

Sa bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima, a danas je u srećnoj vezi sa montažerom Stevanom Marićem

Baš kao u nekom filmskom zapletu, Stevan je ranije bio u vezi sa Vanjinom koleginicom Jelenom Gavrilović. Veridbu su objavili 2015, ali su umesto brakom, vezu okončali raskidom.

Rajko Ristić

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti