Poreklo Jelene Karleuše mnoge će iznenaditi, plava krv teče njenim venama

Poreklo Jelene Karleuše mnoge će iznenaditi, plava krv teče njenim venama

Autor: | 18/11/2021

6

Poreklo Jelene Karleuše mnoge će ostaviti u šoku 

Ako bi Jelenu Karleušu trebalo opisati u jednoj reči, onda bi ta reč bila – drugačija. I, zaista, svih ovih godina pop diva se razlikovala po izgledu, pesmama, odevanju, emotivnom životu... I sve to skupa obezbedilo joj je status zvezde.

Ipak, u Jeleninom životu postoji još jedna „stavka“ koja je izdvaja, ne samo od kolega sa muzičke scene, već od većine građana Srbije. Za to je zaslužan njen porodični rodoslov.

Pročitajte: Veliko prijateljstvo sa porodicom Rokvić - Jelena Karleuša ovo nikada neće zaboraviti Nikoli i Marinku

Miša Obradović

 

Grofovsko poreklo Jelene Karleuše 

Govoreći jednom prilikom o ljubavi prema konjima, Jelena Karleuša je otkrila malo poznat detalj iz svoje biografije.

‒ Jahanjem se bavim od sedme godine, kada mi je tata kupio ponija. Posle toga moja porodica je godinama imala malu ergelu konja, tako da sam odlična u konjičkim sportovima. Jahanje me opušta i koristim svaki slobodan trenutak da vreme provedem na hipodromu. Inače, tu strast sam nasledila od prabake, austrijske grofice Marije von Dajc, koja je imala jednu od najfascinantnijih štala u Gracu. Eto, sada sam vam otkrila da imam i neki procenat plave krvi, mada to nikada nisam potencirala.

 

Komentari (6)

Loading
Željka 11:05 19.11.2021
Odgovori

Evo, od sada ću ti se klanjati do poda! Šta ova neće izmisliti, a i da je istina, koga briga?

Onda 14:42 19.11.2021
Odgovori

Nije cudo!! Koliko god se neki ne slazu-,ima ona nesto! I ako je je tacno,to sto kaze-drzi se toga I kazi ko si!! Ako nista-meni se smucilo vise da se izvinjavam sto sam rodjena u Beogradu!!

Leona 20:36 20.11.2021
Odgovori

Da li mi je ova zena simpaticna ili ne, nije ni bitno. Jednom, na pocetku njene karijere, slusala sam njen intervju i saznala da je vrlo pametna. Ona jeste drukcija, i iskreno mislim da joj nije mesto na divljem, primitivnom Balkanu. Cudi me da nije otisla, ima mogucnosti

J.... 15:04 21.11.2021
Odgovori

Ova zena nije zdrava. Ima glasove u glavi i oni smišljaju price i ona umisli da je to istina i onda objavi. Ovo je već za lekare slučaj. Ne samo ovo, dosta njenih izjava se ne podudaraju sa onim sto radi. Da skratim priču, žena je patološki lažov. Ima problem veliki. Ovo je zabrinjavaju i žalosno. Ona je već uveliko krenula da veruje u to što priča, ako sačekamo još malo možda kaže da joj je Hitler neki rod.

hellomagazin.rs hellomagazin