Jelena Gavrilović: Stevan i ja brojimo dane do venčanja

Jelena Gavrilović: Stevan i ja brojimo dane do venčanja

Autor: | 22/08/2015

0

 

Posle naporne radne sezone glumica Jelena Gavrilović otisnula se na romantično putovanje na ostrvo Lefkada. Iako je imala zdravstveni problem, to nije uticalo na njenu odluku da uživa u morskim lepotama.

- Na odmor sam otišla sa povređenom nogom. Toliko sam se lepo iskupala da sa sigurnošću mogu da kažem da mi je plivanje pomoglo da zalečim nogu iako i dalje imam problem - počinje razgovor za "Hello!" glumica, koja po tradiciji letuje u Grčkoj.

- Ta zemlja nije moj izbor samo ovog već svakog leta jer je more tamo najlepše. Ta prelepa zemlja ima toliko ostrva da ne možemo za života sve da ih obiđemo, a i zbog aktuelne ekonomske situacije mislim da je ove godine najpoštenije potrošiti pare baš u Grčkoj - ističe glumica, koja je široj javnosti postala poznata posle učestvovanja u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato".

Njen verenik Stevan Marić i ovoga puta potrudio se da joj, kao i uvek, od svakog zajedničkog trenutka priredi trenutke za pamćenje.

- Bilo je veoma lepo i romantično, ali nas dvoje se trudimo da nam svaki trenutak bude takav. Prelazili smo velike relacije da bismo došli do savršenih kutaka na kojima smo napravili predivne fotografije. I sama Lefkada je veoma romantično ostrvo, na kome smo boravili desetak dana, a zatim nastavili da obilazimo okolne lokalitete - dodaje Gavrilovićeva, koja će svom izabraniku uskoro izgovoriti sudbonosno "da".

- Stevan i ja mnogo radimo i još nismo uspeli da organizujemo venčanje, ali obavestiću vas gde i kada će se ono desiti. Za sada je neizvesno zbog brojnih obaveza - navodi Jelena, koja je uživala u dnevnim aktivnostima na moru, dok je noćni izlasci nisu zanimali.

- Na moru najviše volim da uživam u lepim restoranima uz čašu dobrog vina. Nisam pobornik noćnih izlazaka i više mi je prijao pasivan odmor, ako se naš odmor na Lefkadi može nazvati takvim, budući da smo obilazili ostrvo uzduž i popreko - kaže umetnica istančanog ukusa koja na odmoru poput pravog heodniste nije ustajala rano.

- Kada se naspavamo i doručkujemo, kretali smo na plažu što je uvek bio svojevrstan izazov pošto smo menjali lokacije. Uvek bismo se zaustavili na nekom novom mestu sa dobrim pogledom kako bismo popili kafu. Lefkada je bogata prelepim seocima, a grad Lefkas odličan je izbor za romantične parove, pa smo Stevan i ja maksimalno uživali - kaže Jelena koju od jeseni očekuju novi profesionalni izazovi.

- U septembru idem na dve nedelje u Australiju sa predstavom "Svlačenje", čiji je autor Mirjana Bobić-Mojsilović. U predstavi menjam Katarinu Žutić, a koleginica u komadu mi je Jelica Sretenović. Radujem se tom putu, jer na tom dalekom kontinentu nikada nisam bila.

 

 

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić privatna arhiva