Godinu dana od očeve smrti konačno se smeje: Ljubomir Bulajić i Jana Nenadović oduševili pojavljivanjem, balerina blista

Godinu dana od očeve smrti konačno se smeje: Ljubomir Bulajić i Jana Nenadović oduševili pojavljivanjem, balerina blista

Autor: | 20/09/2022

0

Ljubomir Bulajić pokazuje da veza na daljinu može savršeno da funkcioniše. Balerina Jana Nenadović živi u Minhenu, a tih 940 kilometara ne predstavlja veliki problem. Naravno, oboje bi bili neuporedivo srećniji da mogu da provode više vremena zajedno, međutim, profesionalni putevi im se, bar u ovom periodu života, ne poklapaju.

Pročitajte: Devojka Ljubomira Bulajića ćerka je poznatog glumca, obožavate ga u „Igri sudbine“

Boško Karanović

 

Dok nije upoznao Janu, kad bi ga pitali da li bi mogao da živi van Srbije, Ljuba je odgovarao:

– Ne, previše sam nostalgičan, a ta nostalgija proizlazi iz mog odnosa sa porodicom, za koju sam mnogo vezan. Nezamislivo mi je da roditelje i sestru viđam s vremena na vreme - a onda je otkrio da je zbog Jane prevazišao predrasude o životu u inostranstvu.

Instagram

 

Jana, koja je pre tačno godinu dana ostala bez svog voljenog oca inače sjajnog glumca Nenada Nenadovića konačno se u pratnji dečka pojavila u javnosti.

Boško Karanović

 

Svečano otvaranje palate umetnosti "Madlena" sinoć je na Dorćolu okupilo mnoštvo poznatih lica a među njima bili su i Ljubimir i Jana.

Prelepa, nasmjena, kao devojčica Jana je u elegantnoj svetlo-plavoj haljini pokupila sve simpatije.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još