Premijera ljubavi: Ljubomir Bulajić i Jana Nenadović prvi put zajedno u javnosti

Premijera ljubavi: Ljubomir Bulajić i Jana Nenadović prvi put zajedno u javnosti

Autor: | 28/04/2021

0

Ljubomir Bulajić i Jana Nenadović uživaju u ljubavi i svaki slobodan trenutak provode zajedno, u Srbiji ili Nemačkoj...

„Sve je pitanje želje i volje“, istakao je Ljubomir Bulajić u intervjuu za HELLO!, govoreći o vezi na daljinu koju već duže održava sa Janom Nenadović. Hiljadu kilometara, koliko deli Beograd i Minhen, za mladi par ne predstavlja prepreku. Uprkos brojnim obavezama, pa i pandemiji, redovno se viđaju u Srbiji ili Nemačkoj.

Pročitajte: Ljubomir Bulajić i Jana Nenadović - Velika ljubav uspeva i kada ste kilometrima daleko

‒ Desetak dana posle prvog susreta u Beogradu kupio sam kartu za Dortmund, u kome je Jana tada živela. Spakovao sam stvari za dva dana i otišao da popijemo kafu. Kasnije se preselila u Minhen, što je za oko hiljadu kilometara bliže. Noću, kad nema gužve, taj put kolima pređem za devet sati ‒otkriva zvezda serije „Aleksandar od Jugoslavije“. Njegova izabranica je uoči Uskršnjih praznika stigla u Beograd. Zajedno su se, prvi put, pojavili na premijeri predstave „Divlje meso“ u njegovom matičnom Beogradskom dramskom pozorištu.

Pročitajte: Devojka Ljubomira Bulajića ćerka je poznatog glumca, obožavate ga u „Igri sudbine“

Boško Karanović

 

Iako je kao devojčica, sa sestrom Minom, glumila u dečjoj seriji „Fazoni i fore“, Jana nije krenula stopama oca, glumca Nenada Nenadovića, ali je ostala u sferi umetnosti. „Baletske gene“ nasledila je od majke Snežane, a po završetku osnovnog školovanja u Beogradu studije je nastavila u inostranstvu. Janu Nenadović još nismo imali priliku da vidimo na našoj sceni, a o njenoj gracioznosti i umeću svedoče fotografije koje objavljuje na profilu na „Instagramu“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti