Devojka Ljubomira Bulajića ćerka je poznatog glumca, obožavate ga u „Igri sudbine“

Devojka Ljubomira Bulajića ćerka je poznatog glumca, obožavate ga u „Igri sudbine“

Autor: | 02/04/2021

0

Devojka Ljubomira Bulajića je ćerka ovog glumca...

Ljubomir Bulajić, koji u seriji „Aleksandar od Jugoslavije“ tumači glavnu ulogu, pokazuje da veza na daljinu može savršeno da funkcioniše. Balerina Jana Nenadović živi u Minhenu, a tih 940 kilometara ne predstavlja veliki problem. Naravno, oboje bi bili neuporedivo srećniji da mogu da provode više vremena zajedno, međutim, profesionalni putevi im se, bar u ovom periodu života, ne poklapaju.

Pročitajte: Ljubomir Bulajić drastično promenio imidž ali ne i stare navike

Instagram

 

Glumci često govore da zbog specifičnosti posla koji su odabrali s njima nije lako biti u vezi. Devojkama je potrebno vreme da bi se navikle na takav život, ali Jani je on uobičajen jer je i njen otac glumac Nenad Nenadović. Dok je bila devojčica, i sama se pojavila pred kamerama, zajedno sa sestrom Minom, i to u veoma gledanoj emisiji „Fazoni i fore“. Mina je nastavila tim putem i postala glumica, a kod Jane su, kad je izbor profesije u pitanju, bili jači geni mame Snežane, koja se takođe bavi glumom, ali je završila baletsku školu.

Devojka Ljubomira Bulajića promenila je njegovu veliku predrasudu

Dok nije upoznao Janu, kad bi ga pitali da li bi mogao da živi van Srbije, Ljuba je odgovarao:

– Ne, previše sam nostalgičan, a ta nostalgija proizlazi iz mog odnosa sa porodicom, za koju sam mnogo vezan. Nezamislivo mi je da roditelje i sestru viđam s vremena na vreme.

Međutim, nedavno je otkrio da je zbog Jane prevazišao predrasude o životu u inostranstvu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti