Jelena Đoković u nikad viđenom izdanju: U bade-mantilu objavila snimak iz kupatila (foto)

Jelena Đoković u nikad viđenom izdanju: U bade-mantilu objavila snimak iz kupatila (foto)

Autor: | 20/09/2022

0

Jelena Đoković u bade-mantilu

Jelena Đoković, predsednica Fondacije koja nosi ime njenog supruga, proslavljenog tenisera, predano je posvećena funkciji koju obavlja. Često je na putovanjima širom regiona gde drži predavanja, a atmosferu deli sa pratiocima na „Instagramu“.

Pročitajte: Jelena Đoković progovorila o nesuglasicama u braku - Novak me kritikuje da Taru učim pogrešnim stvarima

Instagram

 

Ovog puta oglasila se iz Ljubljane i podelila video u kome se vidi svaki korak njene pripreme pred izlazak na binu. Jelenu su ulepšavali šminker i frizer, pokazala je kako svira klavir, ali ono što je privuklo najviše pažnje je kadar u bade-mantilu.

Pročitajte: Kreativni haos iz kog se rađaju najbolje ideje - Zavirite u radnu sobu Jelene Đoković (foto)

Instagram

 

Budući da je nikada nismo videli u ovakvom izdanju, mnoge je zatekla, ali i oduševila spontanošću i prirodnim izgledom bez trunke šminke.

Pročitajte: Kraljica transformacije - Jelena Đoković se posle lude deverove svadbe skockala za RTS, o njenoj suknji bruji Instagram

 

 

‒ Svi smo nakon večerašnjeg događaja prepuni utisaka! Predivno veče roditelja, edukatora i budućih roditelja i fantastična, energična dr Šefali, koja je na najlepši mogući način približila svesno roditeljstvo publici. Poruke zahvalnosti i dalje pristižu. Radujemo se da proširimo naš projekat „Podrška, ne perfekcija“ u Sloveniju. Pratite nas ‒ poručila je Jelena. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti