Za drugu suprugu sve, pare nisu problem: Mustafin novi dom kao iz kataloga, Melis pokazala u kakvom luksuzu žive (foto)

Za drugu suprugu sve, pare nisu problem: Mustafin novi dom kao iz kataloga, Melis pokazala u kakvom luksuzu žive (foto)

Autor: | 13/09/2022

0

Dom Mustafe Sandala biće kao iz bajke

Mustafa Sandal očigledno uživa u novom braku. Otkako se oženio prelepom Melis Sutšurup (33) živi drugi život. Skupoceno venčanje u Rimu, potom i u Marmarisu, već je isplaćeno, jer, kako se gospođa Sandal hvali, u njihovom luksuznom domu sve se renovira.

Pročitajte: Debakl na medenom mesecu - Mustafa, Melis i Emina oči u oči u restoranu u Bodrumu

Instagram

 

„Novi dom, novi početak“, poručila je Melis i time pokazala da Mustafine priče da nema novac i da ne plaća alimentaciju više ne piju vodu jer dom Mustafe Sandale biće kao iz kataloga.

Instagram

 

Dom Mustafe Sandala oduševio 

Mermer, puno drvo, pločasti materijali u visokom sjaju, zaista nimalo jeftino. Da li je Melis ovim fotografijama htela da poruči da živi na visokoj nozi ili da možda provocira, ostaje da sami prosudite. Šuška se da je Emina Jahović odlučila da proda kuću u kojoj je živela sa Mustafom i decom i preseli se u novi stan, ni manje ni više nego u kvartu gde su se Mustafa i Melis uselili posle venčanja.

Pročitajte: Razvod, nesrećna ljubav - Posle tri godine Emina Jahović ponovo srećna (foto)

Instagram

 

‒ Pevačica je odlučila da im zagorča život i da im ne da mira jer će se svakako sretati non-stop, pa tako Mustafa neće moći da pobegne od obaveza koje ima prema deci i Emini. Kako je rekla, baš se zainatila, a njemu, ako ne odgovara, nek se seli, dosta se ona sa sinovima Jamanom i Javuzom seljaka, čak tri puta posle razvoda. Mustafa je poludeo, hteo je da se svađa sa Eminom, ali ga Melis smiruje s nadom da će sve biti ok, i da ne treba da se sele jer su oni tu prvi kupili stan – otkrila je pevačicina bliska prijateljica za „Star Paparazzo“.

Dušan Petrović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti