Skupoceno venčanje u Rimu: Oženio se Mustafa Sandal, dve decenija mlađa Melis rekla da (foto)

Skupoceno venčanje u Rimu: Oženio se Mustafa Sandal, dve decenija mlađa Melis rekla da (foto)

Autor: | 03/06/2022

0

Oženio se Mustafa Sandal i to baš onako kako je i planirao. Dve decenije mlađa Melis Sutšurup i bivši suprug Emine Jahović na večnu ljubav zakleli su se u Rimu. 

Pročitajte: Budućoj gospođi Sandal neće biti lako da je nadmaši - Dobro pogledajte venčanicu Emine Jahović, o toj etiketi mašta svaka mlada (foto)

Instagram

 

Zaljubljeni i srećni Melis i Mustafa odlučili su da posle intimne ceremonije večanja u Amabasadi Turske u Rimu, prirede i gala svadbu koja će trajati čak dva dana. Naime, velika proslava koja će trajati dva dana od 10. do 12. juna odigraće se u luksuznom hotelu u letovalištu Marmaris za 80 ljudi.

Oženio se Mustafa Sandal, sledi gala svadba 

Par će 10. juna organizovati "grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s divnim ručkom narednog jutra, navodi se u pozivnici. Naravno, sve troškove snosiće Sandal, pa će gostima organizovati, kako prevoz, tako i smeštaj. 

Melis i Mustafa u vezi su pune tri godine, a verili su se u februaru i to u strogoj tajnosti. Fotografije sa veridbe otkrile su lepe vesti i najavile svadbu koja se sa nestrpljenjem iščekuje. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti