Ženi se Mustafa Sandal! Glamurozno venčanje od 200.000 evra zakazano u Rimu i Marmarisu, u javnost procurila pozivnica (foto)

Ženi se Mustafa Sandal! Glamurozno venčanje od 200.000 evra zakazano u Rimu i Marmarisu, u javnost procurila pozivnica (foto)

Autor: | 03/05/2022

0

Ženi se Mustafa Sandal

Bivši muž Emine Jahović ponovo staje na „ludi kamen“. Mustafa Sandal izgovoriće sudbonosno „da“ skoro dve decenije mlađoj izabranici Melis Sutšurup dva puta – prvo u večnom Rimu, a potom u turskom letovalištu Marmarisu.

Pročitajte: Jaman i Javuz sa televizije saznali da im se otac ženi, Emina očajna - Mustafa ne razmišlja o posledicama svojih postupaka

Instagam

 

Odabranim gostima već stižu pozivnice. Biće ih, pretpostavlja se, oko osamdeset. Građansko venčanje zakazano je za 3. jun u turskoj ambasadi u glavnom gradu Italije, a onda sledi gala proslava koja bi trebalo da traje od 10. do 12. juna u rizortu D Maris na obali Egejskog mora. Interesantno je da pozivnica sadrži i kratak snimak ambijenta luksuznog hotela, dok se u pozadini čuje pesma koju izvodi Mustafa.

Pročitajte: Mustafa Sandal preboleo Eminu uz dve decenije mlađu plavušu, par proslavio važan datum (foto)

Instagram

 

Venčanje broj dva počinje u petak, 10. juna, uz „grčko veče“. Sutradan par će ponoviti zavete pred gostima, a zatim kreće zabava bez kraja koja će se, tvrde bliski izvori, preseliti na plažu. Ceremonija se završava brančom u nedelju.

Kako navode turski mediji, galantni Sandal je za ovaj važan događaj izdvojio oko 200.000 evra. Nije štedeo ni kada se ženio sa Eminom. Iako su imali manje gostiju, u Istanbulu je tada potrošio pravo bogatstvo.

Pročitajte: Datum je slutio kraj - Ekskluzivne fotografije sa romantičnog venčanja Emine Jahović i Mustafe Sandala

Arhiva Hello!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia