Nikad ne biste rekli da joj je otac milioner: Ćerka Saše Popovića letuje na omiljenoj destinaciji srpskih turista (foto)

Nikad ne biste rekli da joj je otac milioner: Ćerka Saše Popovića letuje na omiljenoj destinaciji srpskih turista (foto)

Autor: | 07/09/2022

0

Aleksandra Popović oduševila izborom letnje destinacije

Deca Saše Popovića i Suzane Jovanović nikada se nisu previše eksponirala u javnosti. Toliko smo ih retko viđali da doskoro nismo znali ni kako izgledaju. Srećom, postoje društvene mreže.

Pročitajte: Otac joj ima milione, a njena skromnost fascinira - Iznenadićete se čime se bavi ćerka Saše Popovića

Instagram

 
 

Iako njen otac ima milione i važi za jednog od najmoćnijih u ovdašnjem šou-biznisu, Aleksandra Popović izuzetno je skromna mlada žena. Nećemo preterati ako kažemo da njena skromnost fascinira. Napustila je fakultet kako bi se posvetila onom što voli i pokrenula sopstveni biznis, a to je kozmetika. Završila je kurs za manikir i pedikir i počela sama da zarađuje. Što je, naravno, za svaku pohvalu.

Pročitajte: Zar je moguće da se snaja i zaova vole - Otkriveno kakav zapravo odnos gaje ćerka i snaja Saše Popovića (foto)

Boško Karanović

 
 

Aleksandra je sa drugaricom nedavno otišla na letovanje, a zahvaljujući Instagramu saznali smo da nije izabrala ni Havaje, ni Maldive, ni neko drugo egzotično i superluksuzno mesto, već omiljenu destinaciju domaćih turista, Halkidiki. Čekirala se u „Sani Resortu“ i uživa u poslednjim danima leta.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin