Nakon hapšenja Severine oglasila se njena majka, evo šta je izjavila tim povodom

Nakon hapšenja Severine oglasila se njena majka, evo šta je izjavila tim povodom

Autor: | 30/08/2022

0

Severinina majka se oglasila posle hapšenja pevačice

Severinu Vučković u utorak oko podneva privela je zagrebačka policija, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje zbog kriminalističke istrage. Povod je bila svađa koja se dogodila u splitskom domu majke poznate pevačice.

Pročitajte: Drama - Severina uhapšena posle tuče u porodičnom domu

Instagram printscreen

 

Prema prijavi sestre Marijane, Severina se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Oko jedan sat posle ponoći čula se buka, a sestre su se navodno žestoko šamarale i rvale, posle čega je pevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Pročitajte: Dok se Milan i Igor druže, evo šta radi Severina - Njen potez je sve iznenadio (foto)

Instagram

 

Marijana je zadobila niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari pronašli i posekotine. Na osnovu prijave, splitska policija raspisala je potragu za pevačicom, koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu.

Pročitajte: Niko tako ne grli - Severina rasplakala region, smisao života u jednoj slici (foto)

Instagram

 

Posle privođenja oglasila se Severinina majka Ana Vučković.

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru! - rekla je pevačicina majka, piše „Večernji list“.

Pročitajte: Majka Severine Kojić ćerki uputila jasnu poruku, a šta misli o Igoru?

Instagram

 

Prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno je prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina majka i strina i tamo zatekla pevačicu koju je napala i nanela joj povrede.

Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima i zapomaže, da se baca po stepeništu da bi se povredila, prenosi „Kurir“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti