Sava je isti tata: Miodrag Radonjić konačno pokazao sina (foto)

Sava je isti tata: Miodrag Radonjić konačno pokazao sina (foto)

Autor: | 02/05/2021

0

Sin Miodraga Radonjića isti je tata, konstatovali su oni koji su danas videli šestomesečnog Savu. Popularni glumac odlučio je da na Uskrs prvi put pokaže svog naslednika.

- Svako cepa svoju šljivu... Srećan Uskrs - našalio se Radonjić uz fotografiju na kojoj on drži rakiju, a maleni Sava kašicu od šljive.

Pročitajte: Miodrag Radonjić postao tata - Za sina odabrao tradicionalno srpsko ime

Instagram

 

Popularni Baća, zvezda filma "Južni vetar", nerado govori o svom privatnom životu i partnerki Milici. Danas je, međutim, naparvio izuzetak i posle pola godine javnosti konačno predstavio sina.

- Dar novog života je najvažnija i najlepa stvar koju čovek može imati. Veoma se radujem novim avanturama i lepim trenucima koji nas čekaju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komenatrisati - izjavio je glumac nedugo pošto je postao otac.

Pročitajte: Ona je zarobila srce Miodraga Radonjića

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Miodrag i Milica prvi put su se zajedno pojavili u javnosti prošleog proleća na premijeri filma "Hotel Beograd". Markantni glumac jednom prilikom je za HELLO! otkrio da ga lepa izabranica, budući da je psiholog, nije osvojila, već "hipnotisala":

- To sam rekao u šali, kako bih izbegao da previše govorim na temu ljubavi. Jer smatram da je važno odvojiti javni od privatnog života. Evo, otkriću vam da smo se upoznali slučajno, na jednoj proslavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još