Miodrag Radonjić konačno progovorio o sinu i supruzi: Nije bio spreman za ulogu oca, jedno ga najviše boli

Miodrag Radonjić konačno progovorio o sinu i supruzi: Nije bio spreman za ulogu oca, jedno ga najviše boli

Autor: | 29/03/2023

0

Miodrag Radonjić o sinu i ženi Milici

Miodrag Radonjić zauzeo je svoje zasluženo mesto kao jedan od najpopularnijih glumaca svoje generacije. Uprkos tome što uz slavu ide pojačano interesovanje za njegov privatni život, glumac i dalje uspeva da svoju intimu sačuva od medija.

Pročitajte: Ne viđamo je često - Supruga Miodraga Radonjića oduševila na crvenom tepihu, ovako se nosi moćno odelo FOTO

Ata Images

 

Suprugu Milicu dugo je krio od javnosti, ali dolaskom njihovog sina Save pre nešto više od dve godine ne propušta priliku da pohvali svoju izabranicu koja je stub njihove porodice. Miodrag je priznao da je vaspitanje Save u velikoj meri prepustio Milici, jer je ona psihološkinja po struci.

Pročitajte: Miodrag Radonjić krstio sina - Sava dobio još jedno ime, kumovala mu lepa glumica (foto)

Boško Karanović

 

- Ja se iskreno mnogo više oslanjam na nju jer stvarno neke stvari mnogo bolje zna i bolje primenjuje od mene, ali opet sa druge strane mislim da je važno da ja nekada podvučem tu granicu jer svaka majka ima to nešto čudno ono što se kaže “mamin sin” - priznaje glumac u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Pročitajte: Sin Miodraga Radonjića moraće da se navikne na ova pravila - Glumac otkriva u čemu će kao roditelj biti najstroži (VIDEO)

Instagram

 

Radonjić je imao i šta da kaže o pripremi za najvažniju ulogu života, ulogu oca, te kako je neozbiljno tvrditi da postoji trenutak kada muškarac postaje spreman da započne taj deo svog života. On sam nije bio spreman, ali smatra da čovek na to ni na koji način ne može da se pripremi za to potpuno novo iskustvo, dodajući da se sve nauči usput. Priznaje da se samo na jedno nije navikao, a to je da vidi patnju u očima malog Save.

Pročitajte: RAZNEŽIĆETE SE - Miodrag Radonjić podelio emotivan prizor sa sinom Savom i svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Jakov Simović

 

- Kada sam snimao u Hrvatskoj pozovu me na video poziv i sve super, ali kada prekinemo on se rastuži. Teško je - iskren je bio Miodrag.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti