Miodrag Radonjić nije ni nalik Baći, odluku o najvažnijem ipak će doneti Milica

Miodrag Radonjić nije ni nalik Baći, odluku o najvažnijem ipak će doneti Milica

Autor: | 22/12/2020

0

Vest da je Miodrag Radonjić postao tata mnoge je oduševila. Ipak, glumac je odlučio da prve dane po rođenju sina, bude potpuino posvećen sinu i svojoj devojci Milici. Dve nedelje od najsrećnijeg dana u svom životu, popularni Baća otkrio je kako se snalazi u ulozi oca.

Na pitanje koliko će Srpčića imati on i Milica, Miodrag je odgovorio kroz osmeh.

- To ćete morati da pitate Milicu. Zasad imamo jedno Srpče.

Ujedno, Miodrag je za "Gloriu" otkrio i kako su on i njegova izabranica, prelepa Milica Mikić odabrali ime za sina prvenca.

- Iako ime Sava nosi različitu simboliku i istorijsko značenje, nismo se time mnogo bavili, jednostavno nam se dopalo. Ono asocira na balans i pruža izbor. Može da bude i toplo i ozbiljno, kaubojsko i intelektualno. Ali to je sve manje važno, životi koje vodimo i izbori koje pravimo obeležavaju naše ime, a ne ime naš život.

Pročitajte: Miodrag Radonjić postao tata - Za sina odabrao tradicionalno srpsko ime

Midorag Radonjic, Foto: M.M./ATAImages

Miodrag Radonjić postao tata - Sin je poprilično promenio moj stil života

Miodrag Radonjić postao je tata i od tada mu se, kako kaže, život promenio iz korena.

- Poprilično mi je drugačiji režim spavanja. Trenutno sam dosta usmeren na obaveze oko porodice i kuće, što mi i jeste bio plan pre nego što počnu pripreme za predstavu “Baal” u Beogradskom dramskom pozorištu. Želim da uhvatim neki ritam u ovom novom poglavlju života, pa da onda nastavim sa poslovnim aktivnostima.

Povodom rođenja sina dobio je mnogo lepih čestitki od kolega i prijatelja, ali nije stigao da proslavi dolazak naslednika onako kako je želeo. Kad pandemija prođe, organizovaće veliko slavlje.

- S obzirom na epidemiološku situaciju, nisam imao prilike da s prijateljima proslavim Savin dolazak. Tih dana sam najviše vremena provodio sa bratom i u krugu najuže porodice. Tako da one originalne čestitke tek očekujem, uživo, kad bude mogućnosti za proslavu.

Pročitajte: Miodrag Radonjić staje na "ludi kamen", a posebno ga raduje jedno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Iako je sin okupirao svu njegovu pažnju i vreme, Miodrag ne krije da jedva čeka da se vrati u pozorište i zaigra pred punom salom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATAImages, Instagram

Najnovije vesti