Svađa, prevara, razvod: Oglasio se Igor Kojić, njegove reči odzvanjaju

Svađa, prevara, razvod: Oglasio se Igor Kojić, njegove reči odzvanjaju

Autor: | 30/11/2020

1

Igor Kojić odlučio je da se posle dužeg vremena, i pisanja da je njegovom braku sa Severinom došao kraj, oglasi i prekine tišinu. Iako je vest da je Severina bila neverna, nekoliko puta demantovana, mediji i dalje ne prestaju da nagađaju i pišu o njihovim životima. Da nikada nije bio u vezi sa pevačicom, Tomislav Voštinić lično je rekao.

- Severina i ja smo dobri prijatelji. Za nju imamo samo reči hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama. Bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo. Meni je sve to što čitam po novinama smešno. Razumem da je njen život interesantan medijima – izjavio je pre nekoliko dana Tomislav za “Informer”.

Pročitajte: Pale maske - Severina o problemima u braku nije pričala, ali je Igor jednom rečenicom sve otkrio

Odmah zatim krenula su nagađanja da je Igor Kojić posle svega u veoma lošem stanju.

– Šokirao se kada je u novinama pročitao da mu je žena neverna i da je još letos sa Tomislavom krstarila Jadranom. Odmah ju je pozvao i tražio objašnjenje. Seve je sve vreme tvrdila da joj je Voštinić “samo dobar prijatelj” – kaže izvor i otkriva da Igor posle svega ima samo jednu želju:

– Rekao joj je: “Ne zanima me šta je bilo, sve ti opraštam, samo mi se vrati”. Igora je ovo baš pogodilo. Zato je počeo da posećuje manastire u Srbiji i moli se Bogu da ponovo bude sa Severinom.

Pročitajte: Severina i Igor Kojić – Da li je sudbina spojila ovaj par?

Svestan da je previše toga u medijima napisano i rečeno, Igor Kojić odlučio je da prekine tišinu. Prvi put otkako su krenule ozbiljne spekulacije da se razvodi, sin Dragana Kojiće Kebe, na svom "Instagram" profilu napisao je poruku koja je mnoge iznenadila.

- Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ubijete ili ne, na kraju je sigurno samo to da ćete se ošamariti - napisao je Igor i tek sada pokrenuo lavinu komentara. Da li je mislio da je laž da ga Severina vara, ili je laž da on želi da se pomire, ostaje velika nedoumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic)

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti