Pred početak koncerta suze: Jedan poklon je posebno ganuo Zoricu Brunclik

Pred početak koncerta suze: Jedan poklon je posebno ganuo Zoricu Brunclik

Autor: | 29/06/2022

1

Zorica Brunclik se rasplakala pred koncert 

Folk zvezda Zorica Brunclik sinoć je spektakularnim koncertom na Tašmajdanu obeležila 50 godina uspešne karijere i ujedno proslavila 67. rođendan. 

Pročitajte: Ćutali su 37 godina - Zorica i Kemiš otkrili veliku tajnu, ovo je Nina Aranđelović

Goran Jovanović

 

Brojne poznate ličnosti poput Mire Škorić, Šemse Suljaković i Miroslava Ilića došli su da podrže svoju koleginicu i prijateljicu.

Pevačica se pred početak koncerta obratila novinarima najavljujući spektakl: 

- Toliko smo odlagali koncert, i pomislila sam da je ovo šarena laža, ali evo dešava se. Spremali smo se kao za Ušće. Sviraćemo 70 pesama, trudili smo se da obuhvatimo većinu. Biće mnogo gostiju, jer smo shvatili da je ovo momenat i mesto za to. Jer je ovo jubilej koji to zaslužuje - istakla je Zorica. 

Pročitajte: Ispovest Zorice Brunclik slama srce - Samo želim da se ujutru probudim i da me ništa ne boli

Goran Jovanović

 

Međutim, jedan gest pred početak koncerta je posebno ganuo Zoricu. Naime, grupa obožavateljki sa Kosova je pevačici poklonila ručno rađen srpski pojas što ju je rasplakalo. 

- Od Kemiša još nisam dobila poklon - završila je ipak Zorica šaljivo.

Komentari (1)

Loading
SLOBODAN MARKOVIC 10:55 29.06.2022
Odgovori

koncert velike zvezde proslog veka,zvezde koja bitise na estradnom nebu punih 50 god, najtiraznija estradna umetnica, milionski tirazi ploca,veliki broj mega hitova za sva vremena iako je posla trnovitim putem do sjaja zvezda moze se reci da je uspela i kao velika umetnica, kao covek zena veliki borac lavljeg srca,toliko bogata karjera toliko humanitarnih koncerata, i zasluzila je sve ovo samo da joj bog podari zdravlje da uziva u blagodatima svoje porodice da svojoj publici peva, peva koliko je grlo nosi, da nam je bog dugo dugo pozivi, sve je ovo zasluzila iako je krenula od ponositog siromastva do sjaja velike zvezde, ovaj koncert je samo pokazo jos jednom kolika je zvezda i kolika je bila u proslom veku. kada je estradnim nebom haro cunami zorice brunclik kada je punila hale, eto i posle 5 decenija bitisanja njena popularnost ne jenjava jer je uvek bila jedinstvena neponovljiva jednostavno bogu dato zlatno grlo nase estrade to je zorica brunclik

hellomagazin.rs hellomagazin