Testament Zorice Brunclik: Otkriveno ko će od dece dobiti bogatstvo, Kemiš jedini znao za odluku

Testament Zorice Brunclik: Otkriveno ko će od dece dobiti bogatstvo, Kemiš jedini znao za odluku

Autor: | 26/05/2024

0

Testament Zorice Brunclik

Nakon što je izgubila svog velikog prijatelja i kuma Šabana Šaulića, a posle samo nekoliko dana od njegove smrti preminuo je i brat Zorice Brunclik, legendarnu pevačicu sve je to navelo da razmišlja o testamentu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Decenijama unazad pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Kemiš Aranđelović žive u skladnom braku, a opšte je poznato da oboje imaju i decu iz prethodnih veza, pa je tako nedavno otkrivena porodična tajna koja se tiče njihovog testamenta i bogatstva koje imaju.

Pročitajte: Tajna Zorice Brunclik i Kemiša isplivala posle 37 godina - Upoznajte Ninu Aranđelović

Ona iz tri braka ima troje dece, i četvrto iz vanbračne zajednice, i smatra da sva deca treba da dobiju nasledstvo, a sa tim se čak i Kemiš slaže koji iz prvog braka ima ćerku.

Zorica je, navodno, sela i hitno saopštila mužu da mora da reši pitanje testamenta, a šta je sve rekla i uradila poslušajte ovde:

 

 

S druge strane, Kemišovi rođaci su navodno pre nekoliko godina ispričali da se samo Zorica pita za nasledstvo.

Naime, kako su za "Skandal" tvrdili dalji Kemišovi rođaci, samo se Zorica Brunclik pita da li će se njegova ćerka iz prvog braka, koja živi u Nemačkoj, naći na spisku naslednika njihovog bogatstva.

Pročitajte: Došle na punoletstvo isto obučene - Na Zoricu smo navikli, ali šta bi Goci da se u ovakvom izdanju pojavi?

- Ima i Zorica svoju decu iz veza i brakova pre Kemiša, a Zlata je njihovo zajedničko dete i ona im je mezimica - započinju rođaci za gorenavedeni list.

- Ali to je zato što je ona najmlađa, a ne što je odvajaju. Ona i živi s njima, ali nikome od njihove starije dece ništa ne fali. E sad, što se testamenta tiče, tu je Zorka glavna, Kemiš u to neće da se meša.

On toliko voli Zoricu, pa joj sve to i prepušta, jer zna da se neće ogrešiti ni o jedno dete. Svi oni lepo funkcionišu i slažu se iako ne žive svi zajedno.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

A verujem da će Zorka biti pravedna kao i uvek i da se neće ogrešiti ni o jedno dete – završava izvor.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images/Antonio Ahel