I konzuli imaju dušu: Odmor Mihajla Šaulića svi komentarišu, trudna verenica oduševila (foto)

I konzuli imaju dušu: Odmor Mihajla Šaulića svi komentarišu, trudna verenica oduševila (foto)

Autor: | 11/07/2022

3

Odmor Mihajla Šaulića je počeo

Porodica Šaulić sa oduševljenjem je primila vesti da Mihajlo Šaulić i njegova verenica Marina Velimirović uskoro postaju roditelji.

Pročitajte: Stiže pojačanje - Ženi se Mihajlo Šaulić, verenica Marina trudna

Rajko Ristić

 

Zakazano je i venčanje, neki od najbližih prijatelja već su obavešteni, dok će drugi uskoro dobiti zvanične pozivnice. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u jednom prestižnom prestoničkom hotelu.

Odmor Mihajla Šaulića stigao je u pravi čas 

I dok se pripreme za venčanje odvijaju velikom brzinom budući mladenci odlučili su da poslovne obaveze ostave po strani i sebi priušte odmor iz snova. 

Generalni konzul Srbije u Cirihu i njegova verenica otputovali su na egzotičnu destinaciju, a fotografija je osvanula i na Instagramu.

Pročitajte: Atraktivna vaspitačica i buduća supruga konzula - Devojka Mihajla Šaulića oduševila najnovijim izdanjem (foto)

Instagram

 

„U iščekivanju trenutaka za koje svi živimo i kojima se od rođenja radujemo, valja se dobro odmoriti i skovati planove za budućnost“, napisao je Mihajlo i time potvrdio najsrećnije vesti. Čestitke i komentari ne prestaju da se nižu.

Komentari (3)

Loading
Gospode Boze 06:51 13.07.2022
Odgovori

Taman pomislim da nema dalje, i onda saznam da je ovaj konzul!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti