Atraktivna vaspitačica i buduća supruga konzula: Devojka Mihajla Šaulića oduševila najnovijim izdanjem (foto)

Atraktivna vaspitačica i buduća supruga konzula: Devojka Mihajla Šaulića oduševila najnovijim izdanjem (foto)

Autor: | 10/05/2022

0

Nova devojka Mihajla Šaulića brzo se uklopila u svet poznatih. Marina Velimirović radi kao vaspitačica u jednoj predškolskoj ustanovi, a do veze sa Šabanovim sinom, odnedavno konzulom Srbije u Cirihu, bila je potpuno nepoznata javnosti.

Pročitajte: Ko je nova devojka Mihajla Šaulića - Skromnu i vrednu Marinu porodica je dočekala raširenih ruku

Sudeći po fotografijama magazina Paparazzo, nova devojka Mihajla Šaulića savladala je „gradivo“ u rekordnom roku, pa je fotografi prošlog vikenda na aerodromu nisu uhvatili nespremnu. Mia, kako je zovu prijatelji, šarmirala je reportere trendi izdanjem prilagođenom mestu i situaciji.

Rajko Ristić

 

Kažu da Marina dolazi iz dobre porodice, a da je već prošla mama-Gocin test govori činjenica da se sa porodicom Šaulić nedavno pojavila na jednoj svadbi.

- Sanela i Ilda su je oberučke prihvatile. Odmah su videle kakva je devojka. Nije tu bilo puno mozganja, pa i Goca ima samo reči hvale za Marinu. I zaista je tako, dobra, lepa, radna i voli njihovog Mihajla, što je najbitnije – kaže prijatelj Šaulića i dodaje da je svima žao što je Šabanu ostala neispunjena želja da vidi sina oženjenog i sa svojom porodicom, prenosi Paparazzo.  

Rajko Ristić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti