Ovog puta ne ide sve tako glatko: Bojana Barović iskreno o problemima u trudnoći, svakog dana bodri sebe

Ovog puta ne ide sve tako glatko: Bojana Barović iskreno o problemima u trudnoći, svakog dana bodri sebe

Autor: | 17/08/2022

0

Trudna Bojana Barović otvorila dušu

Nikola Rokvić i Bojana Barović po treći put ostvariće se u ulozi roditelja. Iako su prelepe vesti oduševile sve članove porodice, ovog puta lepa manekenka suočava se za većim problema koje sa sobom nosi blagosloveno stanje. 

Pročitajte: Stižu rode u dom Rokvića - Trudna Bojana Barović, Nikola Rokvić presrećan (foto)

Instagram

 

Ona je iskrenim postom oglasila na Instagramu. 

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra- mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila obzirom da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju. Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim - otkrila je Bojana i dodala:

Pročitajte: Verovala je lekarima, ali su napravili stravičnu grešku - Ivana Jovanović porođajnu salu napustila u strašnim mukama

- U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba.To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem.

Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti