Žive u stanu, a imaju dvorište: Zavirite u čarobni vrt porodice Rokvić, bioskop na otvorenom je priča za sebe

Žive u stanu, a imaju dvorište: Zavirite u čarobni vrt porodice Rokvić, bioskop na otvorenom je priča za sebe

Autor: | 08/11/2023

0

Nikola Rokvić i Bojana Barović žive u stanu sa prelepim dvorištem

Između idile i braka Nikole Rokvića i Bojane Barović stoji znak jednakosti. Upravo ta reč – idila – savršeno opisuje sve što ima veze sa popularnim parom, a mogla bi da bude i drugo ime za njihov dom pun ljubavi, sreće i dečjeg smeha.

Šarmantni pevač i lepa manekenka žive u dupleksu na Novom Beogradu, u jednom od novijih blokova dizajniranim po meri čoveka 21. veka. Kako su želeli i malu zelenu oazu, odlučili su se za stan u prizemlju.

Miloš Nadaždin

 

Dvorište je prelepo uređeno, a ne sumnjamo da tokom letnjih dana postaje omiljeni kutak njihovih mališana. Tu su udobna garnitura, vaze pune cveća raznih boja, zeleni „zidovi” koji čuvaju maštoviti prostor od radoznalih pogleda, čak i kućica za igru.

Pročitajte: Porodica mu je dala vetar u leđa, a Marinko bi zaplakao od sreće - San Nikole Rokvića postao java

Kad požele da uživaju u porodičnom obroku na svežem vazduhu, dvorište se pretvara u malu trpezariju.

Instagram

 

„Zatvaranje sezone dvorišta početkom novembra je više nego što smo mogli tražiti. Sada već tradicionalno kupujemo hrizanteme, zajedno dekorišemo bundeve i uživamo kada nam mirišu iz tanjira. Volimo tradiciju, jer u odrastanju gradi postojanost, sigurnost, stabilnost i lojalnost”, napisala je Bojana pored fotografije na kojoj ih vidimo sve na okupu.

Na Instagramu se našla i slika iz oktobra, koja pokazuje sve čari miholjskog leta. Zanosna manekenka sa decom leži na pletenoj ležaljci i očigledno uživa u svakom trenutku roditeljstva sa njena tri sunca koja se zovu Simeon, Leona i Angelina.

Instagram

 

A kada ponovo dođu lepi i topli dani, ovaj mali raj pretvoriće se u bioskop na otvorenom. Tu je sve što podrazumeva open cinema: veliki ekran, posebna rasveta i diskretni pogled na okolne zgrade. I kokice, naravno. U najvećem pakovanju.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti