Trudna Nina Janković za januar ima samo jedan cilj: Ovo ne smem da dozvolim!

Trudna Nina Janković za januar ima samo jedan cilj: Ovo ne smem da dozvolim!

Autor: | 30/12/2020

0

Glumica Nina Janković u petom je mesecu trudnoće, ali od posla još ne odustaje. Sa nestrpljenjem očekuje rođenje devojčice, a otkriva i da veoma pazi na svoju ishranu, kako bi u januaru zadržala dobru liniju.

- U petom sam mesecu trudnoće i trudim se da se ne ugojim kao prvog puta, bilo je previše - kaže trudna Nina Janković i otkriva da joj je najveći cilj da zadrži kilažu do januara.

Pročitajte: Nina Janković blista od sreće - Stiže druga beba?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina)

- U januaru počinje snimanje nastavka serije “Ubice mog oca” i verovatno ću imati najviše krupnih kadrova ikada - rekla je glumica u emisiji "Kec na jedanaest", i objasnila zbog čega joj je bitno da kilograme drži pod kontrolom.

Nina je izuzetno aktivna trudnica, a nedavno je otkrila i da se nakon prvog porođaja poslu vratila već posle dva meseca, jer izuzetno voli svoj posao. Sinu je bila neverovatno posvećena, ali nije želela ni da posao trpi.

- Neko može da kaže vidi ovu budalu, a neko može da kaže da je to svaka čast. Sva sreća da sam samo dva puta ceo dan snimala, pa su mi tad dva puta doveli Vukašina, ali ostavim mleko tad. Tako da ga nisam ni često ostavljala. Malo sam i preterala. Odvojili smo se par puta na jednu, dve večeri - ispričala je glumica u emisiji “Sceniranje”.

Pročitajte: Nina Janković - Proslava prvog rođendana sina Vukašina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina)

Nina ne prestaje da radi ni u šestom mesecu, a verujemo da je sjajni poslovni izazovi čekaju i u 2021. godini.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti