Venčanje koje je na jednom mestu okupilo estradu, sportiste, političare...

Venčanje koje je na jednom mestu okupilo estradu, sportiste, političare...

Autor: | 22/06/2018

0

Grandiozno večnčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je okupilo ljude iz različitih sfera društva, te su se na jednom mestu našli predstavnici estrade, sportisti, političari, glumci...

Pevačice su za ovu priliku izabrale provokativne toalete, a haljina Katarine Grujić je privukla posebnu pažnju jer je pokazala njenu sjajnu figuru i noge, dok je Ilda Šaulić bila u svedenom i šik izdanju.

Milica Pavlović i Milica Todorović su takođe odabrale duge haljine, ali uz izazovne proreze i dekolte.

 

Na proslavi se pojavila i Branka Nevistić sa suprugom u srebrnoj dugoj haljini, dok je voditeljka Dragana Katić za ovu priliku izabrala kombinezon u pastelnoj nijansi.

Majka Aleksandre Prijović, Borka, zablistala je u dugoj smaragdnoj haljini, dok se Lepa Brena nakon haljine boje lavande odlučila za floralni komplet.

 

Viktor Troicki se pojavio sa suprugom Aleksandrom koja je izabrala dugu haljinu u boji vina, dok se Jovana Joksimović odlučila za dugu floralnu haljinu u pastelnim tonovima obogaćenu čipkom.

Mladenci su na poklon dobili i malog plavog fiću kabrio.

Muškarci su uglavnom briljirali u klasičnim odelima, dok su dame ovoga puta dominirale u izboru toaleta za ovu priliku, pogledajte u galeriji ko je sve došao na venčanje...

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti