Oklevala je da prihvati ulogu u Brilijantinu, ali on je hteo samo nju: Evo ko je zaslužan što je Olivija Njutn Džon igrala Sendi

Oklevala je da prihvati ulogu u Brilijantinu, ali on je hteo samo nju: Evo ko je zaslužan što je Olivija Njutn Džon igrala Sendi

Autor: | 09/08/2022

0

Olivija Njutn Džon će ostati upamćena po ulozi Sendi

Juče je svet obišla tužna vest da je preminula glumica i pevačica Olivija Njutn Džon u 73. godini, a film koji ju je proslavio bio je “Brilijantin”. Međutim, iako je uloga Sendi Olson u pomenutom filmu vinula u zvezde, malo je falilo da glumica ne prihvati prihvati ovu rolu, prenosi magazin “People”.

Pročitajte: Zbogom, Sendi - Preminula Olivija Njutn Džon

Hellomagazin

 

- Bila je divna, divna osoba - rekao je direktor kastinga “Brilijantina” Džoel Turm, dodajući da je cela ekipa ovog filma bila bliska.

Pročitajte: Komplet koji je nosila Olivija Njutn Džon u čuvenom filmu prodat za 405.700 dolara

Profimedia

 

- Bilo je to neverovatno filmsko iskustvo za sve, dodao je.

Turm se prisetio kako je Olivija dobila ulogu Sendi, devojku Denija kojeg je igrao Džon Travolta u kultnom filmskom ostvarenju.

Pročitajte: Neophodan joj je novac za lečenje - Olivija Njutn Džon prodaje odeću iz filma "Briljantin"

Hellomagazin

 

- Džon je već bio odabran za Denija, pitao me je: “Šta misliš o Oliviji? Rekao sam da je ona divna, a Travolta je nastavio: “Šta misliš o njoj za Sendi? To je sjajna ideja. Čim je to Džon rekao, čim je on nju želeo, zaustavio sam svaku potragu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još