Komplet koji je nosila Olivija Njutn Džon u čuvenom filmu prodat za 405.700 dolara

Komplet koji je nosila Olivija Njutn Džon u čuvenom filmu prodat za 405.700 dolara

Autor: | 03/11/2019

0

Komplet koji je nosila glumica Olivija Njutn Džon (71) u poslednjoj sceni filma "Briljantin" prodat je na aukciji za 405.700 dolara, duplo više od očekivanog.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели GOLDIE magazine®️ (@goldie_magazine) дана 3. Нов 2019. у 12:58 PDT

Originalni glumičin scenario za film takođe je bio medju predmetima na aukciji u Beverli Hilsu u Kaliforniji kada je ukupno sakupljeno 2,4 miliona dolara, prenosi BBC.

Identitet kupca nije objavljen. Film "Briljantin" izašao je 1978. godine a Olivija Njutn Džon igrala je smernu Sendi pored lošeg momka Denija koga je interpretirao Džon Travolta.

Čuveni crni ansambl obeležio je prelaz Sendi iz dobre srednjošolke u seksi devojku odevenu kao bajker kada su na vašaru Njutn Džon i Travolta pevali pesmu "You're the one that I want".

Tesne kožne pantalone su bile već dve decenije stare kada ih je ona nosila u filmu i imale su pokvaren rajsferšlus što je značilo da su morali da ih zašiju na njoj. Glumica je rekla je da je to "ograničilo" šta je mogla da jede i pije za vreme snimanja.

Roze haljina koju je nosila na premijeri filma prodata je za 18.750 dolara, potvrdila je aukcijska kuća Julien's Auctions, tri puta više od procenjene vrednosti, prenose agencije.

Glumica je rekla da je prodaja velikog dela svojih stari pojednostavljenje njenog života. Sedamdesetjednogodišnja glumica trenutno se leči od raka dojke i deo sredstava od prodaje će ići za njen centar za lečenje raka u Australiji.

hellomagazin.rs guliver/getty, twitter, instagram

Najnovije vesti