Neophodan joj je novac za lečenje: Olivija Njutn Džon prodaje odeću iz filma "Briljantin"

Neophodan joj je novac za lečenje: Olivija Njutn Džon prodaje odeću iz filma "Briljantin"

Autor: | 02/11/2019

0

Olivija Njutn Džon (71) nada se da će prodajom predmeta iz svoje duge karijere na aukciji sakupiti novac za lečenje od raka. Na aukciji će biti ponuđena i crna kožna jakna koju je nosila u filmu "Briljantin".

Aukcija se održava na Bevrli Hilsu, a jakna iz Briljantina ponuđena je za 200.000 dolara. Na aukciji će pored jakne biti i 500 drugih predmeta. Najdraže komade odeće i nakita prema njenoj želji zadržaće njena ćerka.

Pevačica i glumica rekla je za agenciju dpa da će veliki deo novca donirati za bolnicu koju je osnovala u Melburnu u Australiji.

Zvezdi kultnog filma rak dojke dijagnostifikovan je 1992. godine, a prošle godine bolest se vratila u obliku tumora u donjem delu karlice.

- Uopšte nisam tužna i odvojiću se od tih stvari. To su samo stvari, i pokušavam da ne budem vezana za stvari. Zadržaću u sećanju lepe uspomene i fotografije - poručila je Njutn Džon.

Britansko-australijska glumica tumačila je lik Sendi u filmu "Briljantin". Glumila je naivnu plavušu koja se zaljubljuje u opasnog momka Denija, kojeg glumi Džon Travolta.

hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti