Kakav kupaći: Rušku Jakić svi komentarišu, ovako se ide na plažu (foto)

Kakav kupaći: Rušku Jakić svi komentarišu, ovako se ide na plažu (foto)

Autor: | 08/07/2022

1

Stil Ruške Jakić svi komenatrišu

Ruška Jakić nikada nije znala za granice, već je uvek išla gde je srce vodi i radila ono što želi ne osvrćući se na komentare.

‒ Jedan dan zvoni mi telefon. Javlja se neki momak i kaže: “Moj drug i ja smo dizajneri, da li biste pristali da snimite kampanju?” Što da ne? Život je igra, igraj se ‒ izjavila je Ruška u intervjuu za HELLO!, najavljujući nastavak modne priče koja je uzburkala javnost. I upravo to desilo se ovog leta.

Pročitajte: Ko je čovek kome će Ruška Jakić u devetoj deceniji reći „da“?

Jasna Prolić

 

Iako u poznim godinama, poznata novinarka odlučila je da se još jednom okuša kao model, a za tu priliku slikala se na plaži. Uostalom, ko bi bolje od Ruške promovisao majice sa njenim likom i porukom “Dobro jutro, lutko”?

Pročitajte: Majčina slika i prilika - Ovo je ćerka Ruške Jakić koju retko imamo priliku da vidimo u javnosti (foto)

 

Jasna Prolić

 

‒ Ovo je omaž ženi koja je uvek imala šta da kaže i koja je postavljala i diktirala modu u Srbiji ‒ poručuju iz brenda “Mates”.

Jasna Prolić

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera 03:47 10.07.2022
Odgovori

Devojke sa egzita - divite im se? ! Svasta! Svakako se moze reci da su zanimljive, ali definitivno nista tu nema za divljenje!!! Varijanta tzv "rijalitija", nista vise. A, zapravo, retko vi, novinari pisete o devojkama i zenama za divljenje.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti